Moo Jin accepta, pentru a demasca cine e in spatele grupului Wi Je, sa se strecoare in gura lupului si sa o rapeasca pe nimeni alta decat pe Regina complotista. Odata cu capturarea acesteia, pune mana si pe registrul crimelor, un act care atesta implicarea familiei Sa Taek in asasinarea unor regi anteriori si insasi a Reginei Seon Hwa. Pericolul este iminent, deoarece daca actul ajunge in mana Regelui, insasi existenta clanului care a dat Regina si Primul Ministru este amenintata. Drept urmare, in timp ce asasinii sunt pe urmele lui Moo Jin, care mereu are sabia la gatul Reginei, Primul Ministru decide recuperarea registrului crimelor cu orice pret, inclusiv cu pretul vietii Reginei. In fata incercarii de recuperare a registrului, pentru a o proteja pe Regina, insusi Moo Jin e grav ranit. Intr-un final toata multimea care il urmareste pe Moo Jin si pe Regina se apropie de Palat, si inainte ca Regele sa soseasca, o noua drama se consuma chiar sub ochii lui Gye Baek si a tatalui sau, marcand existenta celor doi.
Dupa ce lucrurile se linistesc, iar Regele se reintalneste dupa multi ani in sfarsit cu credinciosul sau general, acesta din urma, grav ranit, ajunge in grija medicului regal. Urmeaza clipe grele de asteptare pentru Ui Ja si Gye Baek, care intre timp e adus la Palat sa vegheze la capataiul tatalui sau. Si tabara adversa sta cu sufletul la gura, curioasa daca generalul care le-a creat atatea probleme va mai avea zile. Insa nu aceasta e principala lor preocupare, ci faptul ca registrul a ajuns in mainile Regelui. Cum soarta clanului Reginei este compromisa, Regele se decide sa ia haturile tarii in maini. Un adevarat razboi intern e pe cale sa izbucneasca. Cum va muta Sa Taek Bi ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 ⁄ 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.