Ministrul Comunicarii Edictelor si cel al Finantelor ajung la concluzia ca evenimentele recent petrecute pe front si la Palat au o legatura intre ele. Infrangerea lui Gye Baek in urma unei ambuscade puse la cale de Silla putea fi cauzata de existenta unui spion sau de o scurgere de informatii la nivel inalt, in timp ce recunoasterea brusca de catre Tang a Reginei pe tronul Baekje nu pare chiar o coincidenta. Cu intuitia lor stralucitoare, cei doi ministri ajung la concluzia ca Regina s-ar afla in spatele scurgerilor de informatii in favoarea Silla. Mai ramane o singura intrebare: pentru ce ar fi comis un asemenea act de tradare ? Sa fi fost doar pentru niste interese egoiste personale ? Greu de crezut. Cert este ca Gye Baek e principala victima a jocului de culise al Reginei; debusolat pentru vietile pierdute ale soldatilor sai, mereu triumfatorul Gye Baek renunta la armura si ii scrie o scrisoare Regelui, in care ii cere sa fie pedepsit pentru dezonoarea pe care a adus-o Baekje-ului. Escortat de soldatii sai, inchis in cusca asemeni oricarui detinut periculos, Gye Baek ajunge in Sa Bi, unde e supus judecatii Curtii. Ministrii incearca sa-i ia apararea, inclusiv Regina (probabil fara mustrari de constiinta) pune o vorba buna la Rege sa-i fie crutata viata lui Gye Baek. Dar pana sa decida, Regele dispune aruncarea “sabiei” sale in temnita.
Un alt eveniment, insa, urmeaza sa tulbure apele si asa involburate de la Palat. De la distanta, Kim Chun Chu si Kim Yu Shin incearca sa profite de tinerea in captivitate a celui mai temut dusman al lor si il trimit pe Jang Seon, solul Tang, in Baekje, cu o misiune precisa: sa atate focul si sa semene din nou discordia in numele influentei Tang in regiune. Pus in fata unei veritabile umilinte, regele Ui Ja nu suporta afronturile aduse de trimisul Tang si recurge la un gest necugetat. De acum, siguranta Baekje este pusa in joc, deoarece cea mai de temuta putere din zona, uriasul Tang, a fost jignit iremediabil. Ce va face Baekja fara generalul sau ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
6 + 30 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.