Grand Bell Awards 2015 in pericolGrand Bell Awards, premiile care ii rasplatesc pe cei mai buni dintre cei buni din industria coreeana de film, are parte in acest an de o surpriza neplacuta. Nominalizatii la doua din cele mai importante categorii de premii nu vor participa la ceremonia de decernare. Astfel, toti actorii nominalizati la categoria Cel mai bun actor au fost nevoiti sa decline invitatia la ceremonie. Lista nominalizatilor din acest an ii cuprinde pe Yoo Ah-in cu 2 nominalizari (pentru rolurile din „Veteran” si „The Throne”), Ha Jung-woo („Assassination”), Hwang Jung-min („Ode to My Father”) si Son Hyun-joo („The Chronicles of Evil”). Yoo Ah-in s-a anuntat ca nu va putea participa datorita programului de filmari la serialul SBS „Six Flying Dragons”. Ha Jung-woo e in strainatate, deci nu va putea participa, Hwang Jung-min are un program de filmari incarcat, in timp ce despre Son Hyun-joo reprezentantii sai au declarat ca nu va participa.

Conform Newsen, toate cele 5 nominalizate la premiul pentru Cea mai buna actrita vor absenta si ele de la ceremonie. Nominalizatele sunt: Kim Yoon-jin („Ode to My Father”), Jun Ji-hyun („Assassination”), Uhm Jung-hwa („Wonderful Nightmare”), Han Hyo-joo („The Beauty Inside”) si Kim Hye-soo („Coin Locker Girl”). Jun Ji-hyun e insarcinata in 8 luni, iar la sfarsitul lui octombrie a pus capat oricarei activitate oficiala in acest an, pregatindu-se sa nasca. Kim Yoon-jin nu va participa deoarece se afla in Statele Unite la filmarile celui de-al 4-lea sezon al serialului „Mistresses”, in timp ce celelalte nominalizate au alte activitati ce ar intra in conflict cu participarea la acest eveniment. Dupa cum declara o sursa, „desi ceremonia decernarii premiilor arata din afara ca ceva ce tine doar cateva ore dintr-o zi, actritele au nevoie de un lung proces de pregatire pentru a putea participa la un asemenea eveniment”, deci in cazul actritelor prezenta lor implica mai mult decat ruperea catorva ore dintr-o agenda si asa incarcata.

E o situatie particulara nemaintalnita de organizatorii ceremoniei de decernare a premiilor Grand Bell, in special ca, asa cum am aratat-o intr-un articol anterior, acestia anuntasera ca nu vor acorda premiile niciunui castigator care nu va participa la ceremonie. In lumina noii situatii de fapt, organizatorii au facut public faptul ca vor rediscuta aceasta chestiune. Insa cu o zi inaintea decernarii premiilor, nu s-a facut nici un comunicat oficial in acest sens. Ceremonia va avea loc pe 21 noiembrie, sambata seara, si ca de obicei va fi gazduita de sala de ceremonii a KBS din Seul, gazde fiind Shin Hyun-joon, Oh Man-seok si… Uhm Jung-hwa (care ramane de vazut daca va participa, fiind nominalizata si anuntand ca nu poate lua parte la eveniment).

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
32 ⁄ 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.