doctor9Vicepresedintele Kang vrea ca departamentul forte aducator de venituri al spitalului universitar Sungwon sa devina sectia de chirurgie pedriatica. Doar aici a gasit „gemele” de care are nevoie ca sa inlature „pietrele” atarnate de masinaria economica a spitalului. Directorul Choi insa vede un pericol in maretul plan de dezvoltare al spitalului si se opune categoric, decis sa demisioneze dupa plecarea vicepresedintelui Kang, cu planul sau cu tot, chiar daca a salvat momentan spitalul de investigatia folosirii neautorizate de Heta Vizen. Problema e doar Shi On, care trebuie convins ca e destul de mare sa se descurce singur! Cine pe cine va convinge?
Shi On se poarta foarte natural si impecabil la petrecerea sa de bun venit, desi abia dimineata a aflat de la prietena sa In Hae ca sughiturile sale inseamna ca e indragostit! Plateste factura neachitata pentru medicatia micutei Eun Ok nu din inconstienta ci dupa un calcul minutios al resurselor si nevoilor sale. La fel, se implica emotional in tratarea micului geniu muzical Kyu Wan care e un fel de institutie pentru parintii sai si modul dur in care e antrenat nu difera prea mult de abuzul la care a fost supusa Eun Ok. Malformatia congenitala de care sufera Kyu Wan ii pune viata in pericol dar mama sa e mai ingrijorata ca baiatul si-ar putea pierde vocea si munca de ani a familiei ar deveni inutila. Copilul e total izolat de lume si stresul la care e supus isi arata roadele, acesta incercand sa se sinucida. Doar corecta evaluare a situatiei, facuta pe scurt de inofensivul Shi On, convinge copilul sa renunte, spre usurarea momentana a tuturor si-l ajuta pe Kyu Wan sa-si indeplineasca visul de a ajuta inimile aflate in nevoie.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 − 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.