doctor6Yoon Seo e zguduita desi nu o recunoaste si afiseaza o mina dura si indiferenta in fata personalului. Doar in fata lui Shi On reuseste sa-si verse amarul si sa-si limpezeasca mintea si sufletul, fiindca ca el nu judeca pe nimeni.
Pentru ca Yoon Seo sa nu ramana blocata in dezastrul primei sale interventii, profesorul Kim apropape c-o forteaza sa preia imediat o alta operatie, simpla de acesta data, fara posibilitate de eroare dar cu menirea de a restabili increderea chirurgului. Asta se si intampla dar nu sterge regretele pentru viata netraita a micutei Min Hee. Cu acelasi scop, de a sterge urmele esecului, Kim Do Han interzice categoric ca Yoon Seo sa-si prezinte condoleantele familiei micutei, dar in schimb, in numele departamenteului de pediatrie se prezinta el insusi iar doctorita discreta, surprinde adevaratele simtaminte ale sefului sau si ale parintilor indurereati.
Ca proces de vindecare a regretelor, sincerul Shi On imagineaza propiu-i cer, desenand pe peretele odaii sale, companie pentru Min Hee: fratele sau si iepurasul. Yoon Seo e uimita de metodele copilaresti ale rezidentului dar si de abilitatile sale, si luandu-l ca pe un copil, la gradina zoologica, afla noutati surprinzatoare despre felul in care acesta si-a dezvoltat capacitatea de comunicare cu copiii prin analogie cu animalele. Aproape imediat, a doua zi, are ocazia sa testeze experienta cvasi-veterinara a lui Shi On.
Spitalul e convulsionat de o fetita salbaticita, cu comportament apropae cainesc iar Shi On, desi e ranit, ajuta la imobilizarea pacientei pentru a fi tratata. Acesta sa fie oare evenimentul care sa sterga din mintea comitetului importanta stivelor de petitii impotriva lui Shi On? Retragerea sponsorizarii de catre doua mari grupari economice creeaza panica la nivelul conducerii spitalului si a fundatiei, iar pericolul de renuntare la departamenteul de pediatrie devine iminent. In disperarea de a-si proteja iubitul, Yoo Chae Kyung devine imperativa si dominatoare, incercand sa controleze viata profesorului Do Han care, evident se eschiveaza cat mai diplomatic dar devine rau si violent cu rezidentii si in mod special devine iritat cand vine vorba de felul apropiat, familiar si protector in care Yoon Seo il trateaza pe Shi On. In afara doctoritei, mai este cineva care supravegheaza permanent, pe ascuns si foarte discret, viata tanarului aspirant la chirurgie: o lucratoare de la cantina personalului…

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
25 − 23 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.