asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Good Doctor (2013) – episodul 17 subtitrare in romana

Trimis de pe 3 Oct 2013Fara comentarii

doctor17Procedura propusa de Yoon Seo e riscanta si nici un spital din SUA nu-i decis sa-si riste reputatia pentru un copil din afara Statelor. Kang Hyun Tae e cel mai bun cunoscator al chirurgiei pedriatice de la Sungwon – doar a prezis bun profit din exploatarea acestei echipe – dar nu destul de convins cat sa puna viata fiului sau in mana lor! Ce te faci insa cu copilul? Toate sperantele sale de viata s-au legat de acel e-mail care propunea o alternativa si si-a convins mama sa se intoarca acasa la doctorita in care si-a pus nadejdea. Tatalui nu-i ramane decat sa-si exprime neincrederea si sa suporte remarcile amare ale doctorilor: “la ce bun cele mai bune dotari si fonduri daca nu pot fi folosite in clipa nevoii lor?”
Shi On se straduie din rasputeri sa indeparteze supararea “zeitei” sale dar si facand lobby pentru dr.Han pe langa sora lui In Hae. Alt cuplu isi uita supararea la “biblioteca” unde, sub influienta licorii, Chae Kyung isi face autocritica si-si recunoaste aroganta care-a dus-o la distrugerea spitalului. In acest timp, In Hye afla cine-i va fi donatorul si e furioasa ca iar risca viata surorii sale. Isi trateaza singura disperarea fugind din spital, si-n timp ce toti o cauta cu infrigurare, e gasita de Yoon Seo care-o adaposteste cu caldura, dar emotiile sunt prea mari si afecteaza sanatatea pacientei punandu-i viata in pericol. Infectia septica e urgent tratata, dar In Hye nu raspunde bine, iar Shi On isi vede mereu visul premonitoriu.
Multe lucruri nu merg bine:Fundatia nu gaseste resursele necesare, Shi On refuza darul lui Chae Kyung, Kang Hyun Tae isi programeaza baiatul in Japonia la profesorul Miura Daisuke, rana de cutit a lui Do Han se pare ca e infectata si ea, iar Jang Dong Gu, acum parinte ingrijorat de sanatatea fiului sau, apare ca sa trezeasca amintiri dureroase lui Shi On si sa-i cera iertare pentru intamplarea devenita fatala lui Shi Duk.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*