asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Good Doctor (2013) – episodul 15 subtitrare in romana

Trimis de pe 27 Sep 2013Fara comentarii

doctor15Dintr-odata, Shi On se trezeste posesorul unui tata violent si bolnav de cancer in faza terminala care-i cere doar bani, a unei mame plina de remuscari si constata ca nu are nevoie de ei; de unul – din cauza spaimei si de celalalt – din cauza supararii. Nu mai e afectat de prezenta sau absenta niciunuia din ei. Asa crede pentru un moment. Pe de alta parte, incepe sa devina sprijin moral pentru… profesorul Ko. Oricat de mult il dispretuieste pe Shi On, ajunge sa se consoleze cu atentiile acestuia, pentru ca nimeni altcineva nu-i doreste compania. Ajunge chiar sa dorma in patul rezidentului dupa o buna tura de betie si sa ia micul dejun pregatit special pentru mahmuri.
Shi On pune in practica, pentru prima oara, invatatura sociala de curand primita de la directorul Choi: cum sa-ti asumi raspunderea pentru ceva ce nu ai facut; si chiar sa consoleze un parinte furios, mama lui Dong Jin, dar si pe necajita doctorita Yoon Seo. Urmarind calea cartilor de vizita din portofelul surorii sale, Na In Hae ajunge la banosul loc de munca al acesteia si astfel, jumatate din secret este dezvaluit, pricinuind nopti de plans si suparare tinerei experte in probleme sentimentale. Banii stransi sunt suficienti si se poate opera iar In Young a demisionat deja.
Afara, in lumea reala, un psihopat da de lucru politiei si spitalelor. Victimele au rani usoare, in afara de una, potential martor,Yeong Seo, o fetita care a vazut fata agresorului. Echipa lui Kim Do Han i-a salvat viata dar copila e inca in stare critica si hartuita si de politie si de atacator, pentru aceleasi motive, semnalmentele. O recunoastere a valorii spitalului vine din SUA: spitalul din Boston cere o opinie asupra unui copil de 10 ani care in urma unei lovituri cu mingea de baseball, a ramas cu hidocefalie care nu cedeaza, desi a fost operata in mod repretat.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*