asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Gokusen: The Movie s-a lansat în forţă în Japonia:19 milioane de dolari în 2 zile !

Trimis de pe 16 Jul 20093 Comentarii

gokusen-poster-1Mult asteptatul “Gokusen: The Movie” s-a lansat in sfarsit in Japonia in weekendul trecut. Cum in Japonia “weekend” inseamna doar zilele de sambata si duminica, ziua de vineri fiind zi obisnuita de lucru, in sambata si duminica trecuta 402.000 fani au luat cu asalt cele 409 sali de cinematograf, aducand venituri, producatorilor, in doar 2 zile, de peste 19 milioane dolari (circa 490 milioane yeni). Conform declaratiei companiei distribuitoare Toho, facuta luni, se asteapta ca filmul sa aduca incasari de peste 4 bilioane yeni. In comparatie, “Rookies”, care s-a lansat in ultimele 2 zile din mai, a avut incasari de 1,2 bilioane yeni in primele 2 zile, “Rookies” reusind performanta de a domina 4 saptamani la rand box-office-ul japonez.

Filmul este inspirat din seria manga “Gokusen” a lui Kozueko Morimoto. Dupa aceeasi manga s-a realizat un serial pentru televiziune, in 4 sezoane, iar actualul film este oarecum un final al acestui serial. In centrul serialului s-a aflat o tanara (interpretata de Yukie Nakama din “O-Oku”) ce traieste in lumea Yakuza, fiind cea de-a patra generatie a unei familii temute in Japonia. Aceasta se sacrifica pentru a-i proteja pe cei slabi, luptand si pretuind prietenia, visele si familia, valori care pentru lumea din care provine nu prezinta importanta.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

3 Comentarii »

  • maman12003 a spus:

    Am vazut doar Gokusen 1 si 2 si sunt bunicele ca divertisment, sezonul 1 e, ca de obicel la seriale, cel mai bun. Poate ca filmul se bucura de atat de mare popularitate din cauza serialului, nu neaparat fiindca ar fi grozav de bun…

  • cristina a spus:

    ador acest serial..am vazut si 1 si 2 si 3..dar nu stiam k mai e si un sezon 4…mia placut si povestea..si actorii(mai ales pt k erau asiatici:D)..dar unde pot vedea filmul? ca lam cautat dar nu lam gasit..

  • Andrei Marius a spus:

    e super gokusen am vazut sezonul 1 si 2 urmeaza sa vad 3

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*