sienna-miller-soul-gi-joeRegizorul si principalii actori din „G.I. Joe: The Rise of Cobra”, inclusiv vedeta britanica Sienna Miller si starul hallyu Lee Byeong-Heon au facut o scurta vizita in Coreea la sfarsitul lunii iulie. Scopul a fost, desigur, promovarea productiei hollywoodiene, care in Coreea va fi distribuit in cinematografe de CJ Entertainment. Stephen Sommers, cunoscut mai ales pentru regia lui „The Mummy”, Sienna Miller si actorul din rolul principal, Channing Tatum, s-a aflat pe 28 iulie in Seul. Lee Byeong-Heon, protagonistul serialului „All In” s-a alaturat acestor vedete occidentale in filmul sau de debut la Hollywood, participand la o conferinta de presa comuna a doua zi.

Filmul, plin de actiune si efecte grafice se bazeaza pe franciza jucariei G.I.Joe Real American Hero, aducandu-i impreuna pe producatorul lui „Transformer” si echipa de efecte speciale de la „The Bourne Ultimatum”. Filmarile s-au efectuat la Paris, in desertul egiptean si in oceanul Arctic. Cu actiunea plasata undeva in viitorul apropiat, filmul urmareste actiunea unei forte militare de elita care trebuie sa infrunte amenintarea organizatiei teroriste Cobra. Conform publicatiei USA Today, regizorul a fost citat spunand ca filmul e pentru cei care nu stiu nimic despre franciza originala. Lee, mare vedeta la el in tara, il interpreteaza pe Storm Shadow, un asasin japonez, alaturi de alti teroristi ai organizatiei Cobra, printre care se afla si „Baroneasa” interpretata de Sienna Miller. Tatum, care a devenit popular in rolul de „break dancer” in „Step Up”, interpreteaza rolul pozitiv, pe G.I.Joe. Premiera filmului a avut loc in Coreea ieri, 6 august.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
12 × 29 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.