Park Yoo Hwan va aparea in MusudanPutini stiu de faptul ca Park Yoochun are un frate care seamana foarte mult cu el la infatisare. Ei bine, Park Yoo-hwan, caci despre el este vorba, a debutat acum 4 ani pe micul ecran, in serialul „Twinkle, Twinkle”, aparand si in „Gye Baek” si „Forget Me Not”, unde a avut roluri micute, dar necesare pentru un inceput de cariera reusit. Interpretand rolul fratelui mai mic al personajului interpretat de Soo Ae in „Forget Me Not”, Yoo-hwan s-a ales chiar cu o nominalizare pentru cel mai bun actor incepator dintr-un serial de televiziune, la Baeksang Arts Awards 2012. In varsta de 24 de ani, acesta nu a reusit, inca, sa se impuna, poate si presiunea asteptarilor fanilor fiind mare asupra lui, datorita fratelui sau mult mai celebru.

Si totusi, in acest an, sansa pare a-i surade. Conform unor surse din industria cinematografica, Park Yoo-hwan a fost distribuit in „Musudan”, noul film al necunoscutului regizor Goo Mo (low-budget-ul „District 820” din 2013 fiind un esec total). Ca si anteriorul sau film, „Musudan” va fi un thriller militar de mister a carui actiune va fi plasata la un avanpost de la granita. Din distributia filmului vor mai face parte, pe langa Park Yoo-hwan, si Lee Ji-ah, Kim Min-joon, Do Ji-han si Ki Dong-young. De remarcat revenirea, dupa 6 ani de absenta de pe marele ecran, a actritei Lee Ji-ah, care intre timp s-a apucat de scris scenarii la Hollywood. „Musudan” e numele unei rachete balistice nord-coreene numita de americani astfel dupa orasul nord-coreean din apropierea caruia Coreea de Nord a testat-o.

Park Yoo-hwan a aparut ultima oara in k-drama difuzata de tvN „I Need Romance 3”, la inceputul anului trecut. Dupa acest proiect, a urmat o pauza, perioada in care acesta s-a concentrat pe studierea actoriei. „Musudan” va fi primul sau proiect intr-un an si jumatate, si prima aparitie intr-un film pentru marele ecran.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 Comments

Post your comment

Solve : *
21 × 10 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.