Introduction to Architecture va avea un remake chinezescConform companiei de productie Myung Films, remake-urile celor doua filme sunt deja in lucru, din punct de vedere al productiei. Myung Films lucreaza impreuna cu o companie chineza de productie pentru a lansa variantele chinezesti pe piata din China, si deja se lucreaza la scenarii.

Ambele filme romantice au avut mare succes in Coreea si Myung Films spera ca remake-urile chinezesti sa abia parte de un succes asemanator. Recent, remake-ul chinezesc al filmului “Miss Granny” a avut succes, asa ca fanii asteapta deja cu nerabdare pentru a vedea cum vor fi cele doua filme.

‘Introduction to Architecture’ (Architecture 101) in care joaca Uhm Tae-woong, Han Ga In, Lee Je Hun si Suzy este succesul la box office din 2012, un film romantic scris si regizat de Lee Yong Joo. Filmul spune povestea a doi tineri studenti care se intalnesc la cursul de introducere in arhitectura si se indragostesc. Cincisprezece ani mai tarziu, fata il cauta pe cel de care s-a indragostit pentru prima data si ii cere ajutorul pentru a construi casa visurilor sale.

‘Cyrano: Dating Agency’ este o comedie romantica din 2010 in care joaca Uhm Tae Woong, Lee Min Jung, Daniel Choi si Park Shin Hye. Dupa cum sugereaza si titlul, filmul este o abordare moderna a piesei de teatru ‘Cyrano de Bergerac’ din 1897 a lui Edmond Rostand, actiunea desfasurandu-se in jurul unei agentii care isi ajuta clientii sa cucereasca inimile celor de care s-au indragostit.

 

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
8 + 19 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.