asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Festivalul anual Hallyu a strîns peste 70.000 de fani japonezi pe Tokyo Drome

Trimis de pe 5 Jan 2010Fara comentarii

Patru staruri coreene care starnesc palpitatii in randul fanilor din intreaga Asie – Lee Byeong-Heon, Jang Dong-gun, Song Seung-heon si Won Bin – au fermecat 70.000 de fani japonezi ce s-au adunat pe Tokyo Drome la sfarsitul anului trecut la festivalul Hallyu organizat anual in Japonia. A fost pentru prima oara cand cele 4 vedete au urcat pe aceeasi scena intr-un eveniment promotional. Debutul evenimentului a intarziat cu 30 de minute deoarece Lee Byeong-Heon trebuia sa participe la filmarile pentru ultimul episod al serialului la care a lucrat. Spre deosebire de ceilalti 3, acesta a plecat doar a doua zi cu avionul din Coreea spre Japonia. Politicos si fara falsa modestie, acesta s-a scuzat in fata fanilor spunand: “Sunt intr-o dispozitie aproape suprarealista. Sunt epuizat din cauza lipsei de somn, insa am fost trezit de uralele voastre.” A fost prima aparitie publica a lui Lee Byeong-Heon dupa scandalul in care a fost implicat alaturi de o fosta prietena a lui, care l-a acuzat, nefondat, de faptul ca ar fi abuzat de ea. Nu a facut nici un comentariu direct legat de acel scandal, insa a dat de inteles ca a trecut prin momente dificile: “Mi-a fost greu, atat fizic cat si mental, insa intalnirea cu voi intotdeauna ma revigoreaza”.

In ce il priveste pe Jang Dong-gun, acesta si-a salutat fanii in japoneza, starnind un val tumultos de aplauze. A surprins pe toata lumea in momentul in care a cantat la tobe. Cunoscut ca un fan avid de baseball si ca membru al unei echipe de baseball de amatori din lumea show-biz-ului, Jang a spus: “Visul meu e sa joc pe Tokyo Drome. Sunt aruncator in echipa mea”. Raspunzand remarcilor lui Jang, Song Seung-heon, vedeta din serialul de televiziune “Autumn in my Heart” spunea, cu umor, ca-si doreste sa devina baiatul de mingi al lui Jang, daca acesta ar fi ajuns intr-o zi sa joace pe Tokyo Drome. La randul lui, Won Bin, starul din premiatul “Mother” s-a declarat extrem de incantat pentru posibilitatea de a se intalni fata in fata cu fanii japonezi ai filmului coreean. “Abia am dormit azi noapte gandindu-ma ca va voi intalni. Vreau sa raman cu amintiri frumoase alaturi de voi”, a spus, curtenitor, acesta.

Vedetele si-au prezentat fanilor ultimele lor filme si seriale si au luat parte la diverse evenimente (sesiune de autografe, interviuri, conferinta de presa, vanzarede obiecte promotionale etc) alaturi de acestia. Toata lumea a fost multumita, plecand acasa cu gandul deja la festivalul care va avea loc la sfarsitul lui 2010.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*