Fostul manager al actorului si modelului taiwanez Ethan Ruan l-a dat in judecata pe acesta pentru suma de 130.000 de dolari, sustinand ca Ruan a semnat un contract de impresariere cu el in timp ce era minor, iar mai apoi ar fi rupt contractul. In afara reparatiilor financiare solicitate, fostul manager al lui Ruan, Chen Xiao Zhi, solicita vedetei din „Monga” sa organizeze o conferinta de presa in 3 zile si sa-i ceara public scuze. Chen sustine ca Ruan a semnat un contract cu el in martie 2001, dar si un contract cu o agentie de modeling, incalcand termenii intelegerii. Fostul manager al starului taiwanez a fost, de asemenea, suparat de faptul ca Ruan a negat ca ar fi semnat vreodata un contract cu el, in momentul in care a fost intervievat de media in aceasta chestiune, aducand daune reputatiei lui Chen si punandu-i la indoiala credibilitatea publica.

Actuala agentie care il impresariaza pe actor, „Catwalk”, a declarat ca il va sustine pe Ruan in fata acestor aformatii nefondate. „Ruan a implinit deja 20 de ani, iar pe atunci nici nu avea acceptul scris al parintilor sai. Mai mult, dupa acea data, Chen nu l-a mai contactat pe Ruan. In ultimii 7 ani, Ruan s-a ocupat de modeling, trudind din greu sa devina actor. Trecand printr-o experienta atat de dura, a ajuns, in sfarsit, sa cunoasca succesul. Nu dorim sa permitem ca Chen sa ii faca rau prin aceste false declaratii. Vom lasa aceasta chestiune pe seama departamanetului nostru juridic”.

Chan i-a solicitat compensatii financiare lui Ruan din luna mai a acestui an, si a sustinut ca va dona banii in scopuri caritabile. Totusi, acesta a fost ignorat complet de actor, care s-a intrebat de ce fostul lui manager a ridicat aceasta chestiune exact acum, la 9 ani de la data presupusa a semnarii contractului. Succesul filmului „Monga” din acest an poate fi raspunsul la aceasta intrebare.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 ⁄ 8 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.