asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Dupã un început promiţãtor, „Producers” îşi schimbã stilul !

Trimis de pe 19 May 2015Fara comentarii

PRoducers-posterO multime de lucruri legate de noul serial de vineri si sambata seara de la KBS, „Producers”, au fost experimentale de la bun inceput. Nu trebuie sa uitam faptul ca serialul este regizat de o producatoare a unui show de varietati de la KBS, ce nu a mai regizat niciodata un serial de televiziune, Seo Soo Min. Producatorii serialului au crezut ca dau lovitura daca pun in scaunul regizoral un producator, a carui experienta din meseria sa ar fi putut da echipei de actori un plus de originalitate in interpretare, prin intelegerea mai buna a ce presupune aceasta meserie. De asemenea, nu s-a stiut de la bun inceput la ce proiect sa se astepte toata lumea implicata, numarul stabilit de episoade fiind unul vag, intre 12 si 24. Cu experienta mai putin reusita a unui serial pe teme similare din anii trecuti, difuzat tot de KBS, „Marry Him If You Dare”, producatorii asteptau reactia publicului, pentru a vedea exact cum evolueaza lucrurile.

In ciuda faptului ca primele 2 episoade difuzate saptamana trecuta au avut ratinguri mai mult decat promitatoare (10,1, respectiv 10,3), criticile la adresa serialului au fost oarecum amestecate, multi aratand cu degetul spre asperitatile de la partea de editare. Se pare ca vina pentru aceasta situatie se datoreaza schimbarilor de la nivelul scaunului regizoral. Initial, serialul trebuia regizat de Yoon Sang Ho, ce a regizat filme independente, fiind relativ nou in industrie (primul sau proiect a fost in 2012). Ulterior, locul i-a fost luat de Pyo Min Soo, deoarece producatorii k-dramei voiau sa se ridice la nivelul asteptarilor de la viitorul serial. Pyo Min Soo era un nume mult mai potrivit sa regizeze serialul, cunoscut fiind pentru succesele „Full House”, „Worlds Within” si „Iris 2”. Datorita acstei schimbari de regizor, unele parti ale primelor doua episoade au fost refilmate sub comanda lui Pyo Min Soo, rezultatul fiind un amestec al muncii celor doi regizori. Un membru din staff a declarat: „Incepand cu episodul 3, veti vedea munca regizorului Pyo Min Soo si stilul lui. Ceea ce regizorul Yoo Sang Ho a filmat a fost cuprins in primele doua episoade.” Cu aceasta schimbare de regizor, asteptarile de la serial vor creste, data fiind cartea de vizita a lui Pyo Min Soo, care se va concentra mai mult pe povestea celor 4 protagonisti. Pyo Min Soo va fi ajutat in continuare de Seo Soo Min.

„Producers” ii are in rolurile principale pe Cha Tae Hyun, Gong Hyo Jin, Kim Soo Hyun si IU, povestea fiind plasata in lumea divertismentului de televiziune. Ramane de vazut daca episoadele urmatoare vor insemna o ascensiune in rating si in aprecierile publicului sau „Producers” va ramane un serial „experimental” ce nu va reusi sa-si depaseasca conditia, iun ciuda distributiei foarte bune.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*