Vestea asteptata de Curte soseste in sfarsit: regele a luat masuri drastice in legatura cu cei implicaþi, inclusiv a reginei Jang. Dupa multe framantari el a decis sa nu o alunge pe aceasta, ci sa o reduca iar la rangul de concubina regala Heebin, pentru a nu pune in pericol pozitia in stat a printului mostenitor. In acelasi timp, fosta regina e repusa in drepturi, spre bucuria lui Dong Yi si a prietenilor ei, care ii asteapata cu emotie si bucurie intoarcerea.
Casele celor trimisi in exil de rege, mai ales a celor din familia Jang, cad rand pe rand prada jefuitorilor dar si populatiei suparate de purtarea insolenta a lui Jang Hee Jae si doamna Yoon e disperata. Rand pe rand, pedepsele se duc la indeplinire, si nici pedepsirea celei mai vinovate de tot ce s-a intamplat nu intarzie.
Concubina Heebin e nevoita sa paraseasca palatul reginei si o face cu fruntea sus, desi tot personalul feminin al palatului a venit sa vada aceasta mare umilinta la care e supusa. Regele trece greu prin momentele in care se duc la indeplinire pedepsele, si isi face griji si pentru Dong Yi, temandu-se ca aceasta nu va intelege de ce a fost nevoit sa ia o asemenea masura neobisnuita.
Pentru a nu accentua conflictul, nu concubina Heebin e insarcinata cu organizarea primirii reginei, desi e momentan cea mai inalta in rang la Curtea femeilor, ci Dong Yi. Ea isi ia foarte in serios sarcinile si aduce numai bataie de cap insotitoarelor, care nu o pot opri sa munceasca cot la cot cu ele.
Si in sfarsit soseste ziua cea mare…

4 Comments

  1. Desi are un rating destul de mare ,mie imi pare doar un serial dragut ,relaxant, deja remarc anumite stereotipuri in acest serial istoric ,ceea ce ma atrage sa urmaresc acest serial este „majestatea sa” un cap incoronat cu o personalitate total diferita ce am intilnit pina acum,pare superficial si cu capul in nori dar in momentele decisive stie sa fie autoritar si sa ia decizii corecte .,vom vedea cum va evolua dupa ep.37…
    !..

  2. I-mi pare rau ca nu mai pot urmari serialul .Sper ca veti reusi sa rezolvati problemele tehnice.Va doresc succes si sa ne bucurati sufletele in continuare cu seriale la fel de incintatoare . Cu stima Radu!

Post your comment

Solve : *
10 − 6 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.