asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dong Yi (Vremuri Apuse) (2010) – episodul 32

Trimis de pe 15 Jul 2010Fara comentarii

Maiestaea Sa e mereu cu gandul la iubita lui Dong Yi, dar asta nu il face sa-si neglijeze indatoririle. Treburile sunt multe si dificile, dar eunucul-sef stie ce greu asteapta noaptea cand va fi pentru prima data alaturi de iubita lui. Nici pentru Dong Yi nu e usor. Are de invatat o multime de lucruri si faptul ca e inchisa si limitata in miscari ii da senzatia de sufocare. Cele doua inele primite de la rege ii aduc alinare in clipele de singuratate.

Insa calmul nu dureaza mult. Dong Yi trebuie sa isi aleaga insotitoarele personale, care o vor servi de acum inainte si asta e o misiune dificila. Prea putine persoane doresc sa intre in serviciul ei, temandu-se sa se puna rau cu regina, dar cele patru prietene de la biroul de investigatie se decid sa o serveasca.

Factiunea sudica se teme tot mai mult de influenta pe care o are fata asupra regelui si de puterea ei in crestere si de aceea se decide sa scape de ea cat mai curand. Si nu peste mult timp, decizia incepe sa isi arate efectele. Rand pe rand, insotitoarele ei se imbolnavesc de o boiala misterioasa, si la palat incep barfele care devin tot mai periculoase…

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*