asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dong Yi (Vremuri Apuse) (2010) – episodul 13

Trimis de pe 28 May 2010Fara comentarii

Doamna Yu , pentru a face placere reginei-mame si pentru a scapa de fosta sclava care strica imaginea Biroului de Investigatie, o obliga pe Dong Yi sa dea exaemnul de selectie impreuna cu celelalte fete, si fixeaza ca tema de examen o carte de care stia sigur ca fata nu o studiase. Doamna Jang e informata si ea in ultima clipa, dar decide sa nu intervina, considerand ca nu are cum sa impiedice evenimentele.

Dong Yi afla doar in momentul exemenului care e miza si incearca disperata sa faca fata, dar nu reuseste. Dupa exemen ea merge sa protesteze impotriva faptului, specificand un lucru descoperit in regulament, anume ca acel subiect nici nu ar fi fost permis a se da ca tema de examen. Doamna Yu insa e neclintita si o uraste si mai mult pe fata dupa ce aceasta s-a aratat decisa sa ii conteste autoritatea. Numai doamnele Jung si Bong incearca sa ii ia apararea tinerei, dar sunt repede reduse la tacere.

Dong Yi isi incepe protestul suprem, prin expunere in curtea Biroului de Investigatii, nemiscata, ore in sir, ajungand sa isi piarda cunostinta de epuizare. In acest moment ajunge la Biroul de Investigatie insasi regina, care auzind ca ordinul ei a fost nesocotit, si mai ales la ce metode injuste s-a recurs pentru a o indeparta pe Dong Yi dintre investigatoare, decide sa fac ordine. Si o face neasteptat de dur, pentru o fiinta retrasa si blanda cum e ea.

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*