Al 7 an al domniei regelui Sukjong (1681). Un functionar de rang inalt este ucis in timp ce statea la pescuit in mijlocul unui lac, intr-o dimineata de iarna. In scurt timp se dovedeste ca acesta fusese Inspector General in serviciul Tribunalului, iar moartea lui este doar una dintr-o serie de asasinate la adresa unor nobili care s-au produs in aceeasi dimineata. Comandantul vardistilor din regiune se ocupa personal de acest caz, insa principalii suspecti sunt o organizatie secreta rebela, „Fratia Spadei”, aflata demult in atentia lui.

In acelasi timp, undeva aproape de locul in care s-au produs aceste crime, are loc o intrecere de stafeta intre doua grupuri de copii pentru castigarea unor prajituri cu miere. Dong Yi, o fetita simpatica si descurcareata, dar de origine umila, isi invinge printr-un siretlic adversarul, insa este prinsa asupra faptului si i se retrage premiul. Impreuna cu ceilalti copii sarmani fura prajiturile care pe merit trebuiau sa ii revina, dar sunt urmariti de celalalt grup de copii. In timp ce se ascundea sub un podet, Dong Yi gaseste trupul Inspectorului General, care cu ultimele forte ii inmaneaza un ecuson de identificare si ii face niste semne ciudate. De aici incepe o uimitoare aventura, cu o multime de incurcaturi, intrigi si evenimente neasteptate.

0 Comments

Post your comment

Solve : *
22 × 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.