asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Do Re Mi Fa Sol La Si Do (2008)

Trimis de pe 20 Mar 2011Fara comentarii

“Do Re Mi Fa Sol La Si Do” are la baza nuvela omonima lansata pe internet de catre Guiyeoni ( pseudonimul pentru Lee Yoon-Sae, nascuta in 1985 in Jae Chun, Coreea de Sud). Filmul beneficiaza de prestatia lui Jang Geun Suk in rolul lui Eun Gyu, actor, model si cantaret binecunoscut din “Lovers in Prague” “Hong Gil Dong”, “You’re Beautiful” sau “Mary Stayed Out All Night”. Din distributie mai fac parte inca cativa actori tineri, al caror nume nu spune nimic, dar pentru care acest film reprezinta un inceput promitator in cariera actoriceasca. Coloana sonora este unul din punctele de rezistenta ale filmului, majoritatea melodiilor fiind interpretate de Jeong Jun Il, si chiar si de Jang Geun Suk. Iubitorii filmelor ce au in centrul lor destinele membrilor unor formatii muzicale nu vor fi dezamagiti, iar daca ne gandim ca Jang Geun Suk a aparut dupa acst film in serialul “You Are Beautiful” (unde interpreteaza seful unei formatii pop), puteti privi acest film mult mai detasati in privinta calitatilor vocale ale vedetei.

Yoon Jung Won este o eleva de liceu, care are o slujba part-time la parcul de distractii unde creeaza un incident turnand suc in capul unui tanar care a necajit-o. La putin timp dupa aceea, familia tanarului se muta in vecini si fata afla ca acesta se numeste Shin Eun Gyu (Jang Geun Suk), ca este un foarte popular cantaret, solistul unei trupe muzicale numita Do Re Mi Fa Sol La Si Do si ca ii face placere s-o santajeze sa-i duca timp de o saptamana chitara sau altfel, o va pari tatalui ei ca are o slujba. Apropierea zilnica si activitatile in comun ii fac sa se placa unul pe altul si curand devin un cuplu.

Insa fiind vorba despre o productie coreeana, actiunea nu decurge atat de simplu , in cazul de fata elementul perturbator fiind aparitia lui Hee-won (Jung Uil-chul) cel mai bun prieten al lui Eun-Gyu. Astfel iese la suprafata o veche prietenie, ce s-a sfarsit printr-o despartire dureroasa : Jung Won acuza un barbat ca a accidentat o persona si apoi a fugit de la locul faptei, dar mai tarziu constata ca vinovatul este tatal singurului ei prieten, Hee-won. In urma arestarii acuzatului, sotia lui innebuneste, iar Hee-won jura sa-i faca viata imposibila lui Jung Won . Reintalnirea acestora dupa ani determina clarificarea incertitudinilor din trecut si atunci hotarasc sa redevina prieteni. Ce se intampla cand Jung Won este obligata sa aleaga intre cei doi ? Va invinge iubirea sau obligatia morala fata de trecut ?

Un film care isi atinge scopul, poate nu in mod critic. Asistam practic la un amestec de drama specifica unei anumite varste (a maturizarii) si o poveste romantica tipica perioadei adolescentei. Filmul nu ii dezamageste pe fanii lui Jang Geun Suk si in general publicul tinta – adolescentii.

Prezentarea: iulianatotu si Lumi – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*