asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Distribuţia lui “Goodbye, Mr. Black” e în linii mari finalizatã

Trimis de pe 21 Sep 2015Fara comentarii

Distributia lui Goodbye Mr Black in mare parte finalizataLa inceputul weekendului trecut, un reprezentant al SM C&C a dezvaluit faptul ca Song Jae-rim (cunoscut din serialul tvN „Surplus Princess”) a fost confirmat pentru rolul propus in viitoarea k-drama „Goodbye Mr. Black”. Inspirat din benzile desenate omonime, serialul implica o poveste de razbunare in stilul celei din „Contele de Monte Cristo”, dezvaluind povestea tragica a lui Cha Ji-won (sau Black), ce e tradat de prietenul sau si care, mai apoi, pune la cale un plan de razbunare. Benzile desenate au fost scrise la inceputul anilor ‚80 de Hwang Mi-na, dar povestea este adaptata la timpurile prezente de cunoscuta scenarista a lui „I Miss You”, „Can You Hear My Heart”, „Tree of Heaven” sau „Stairway to Heaven”, Moon Hee-jung.

Proaspat alaturat distributiei stelare, Song Jae-rim il va interpreta pe Seo Woo-jin, editorul sef al unei mici edituri. Personajul sau e unul cu o educatie aleasa, absolvind printre primii din anul sau, avand o dubla specializare in drept si comunicare in masa. Aparent, pare a fi un idealist ce crede in puterea publicului. Cat priveste partenerii lui din serial, acestia vor fi Lee Jin-wook (din „Nine: Nine Times Time Travel” si din recentul „The Time We Were Not In Love”), in rolul titular al d-lui Black, un personaj mereu optimist, pana cand e tradat de cel mai bun prieten al sau. Urmare tradarii, singurul tel asupra caruia se va concentra va fi razbunarea. Moon Chae-won (din „Princess’s Man”, „Good Doctors” sau „Love Forecast”) o va interpreta pe Swan, un ofiter din divizia UDT a fortelor navale SEAL, un personaj mai putin rafinat, insa nostim si vivace.

Cu o reteta specifica serialelor coreene, avand razbunarea in prim plan si o distributie stralucitoare, „Goodbye Mr. Black” are pe jumatate succesul asigurat. Ramane de vazut cum va prinde serialul la public, mai ales ca tema razbunarii e una stereotipa, iar daca scenariul nu e bine pus in valoare de jocul actorilor s-ar putea sa avem parte de surprize neplacute. O alta piesa grea ce se constituie intr-o garantie a calitatii serialului e regizorul Lee Chang-min, cel care a mai regizat „Giant”, „Midas” sau „Birth of a Beauty”. “Goodbye Mr. Black” va fi difuzat la sfarsitul acestui an dupa incheierea serialului „The Village”, ce va urma lui „Yong Pal”.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*