Dusurile reci vin unul dupa altul. Fiecare moment de atentie din partea lui Mong-Ryong e urmat repede de un dus inghetat. Ca un barbat fara spirit de observatie, Mong-Ryong nu poate citi dorintele fetei. Priveste pantofii doriti, de lac, dar din modestie, se face c-ar dori pantofi sport. Se bucura sa-si vada dorinta nespusa, implinita, pe biroul sotiorului, dar afla ca nu sunt pentru ea; ai ei, sunt cei practici, cei pentru care si-a declarat preferinta. Pentru a onora cadoul, il poarta chiar daca nu se potriveste restului tinutei. Taxa de studii este uriasa, sotiorul e atat de fericit impreuna cu Chae-Rin, careia ii apartin pantofii de lac, incat Choon-Hyang decide ca e mai bine sa fie singura decat sa indure fericirea lor; prietenii nu-i raspund la apeluri, asa ca trebuie sa se descurce singura; il cauta pe directorul Hak-Do, pentru “business” (slujba part-time pentru a-si plati taxa scolara) dar pare ca negocierea este cam scumpa. Ingheata in strada, asteptandu-l pe Mong-Ryong, Choon-Hyang ajunge in final, la casa parinteasca si gaseste locul pustiu, doar cu o notita demoralizatoare. Tristetea o copleseste, dar nu poate spune nimanui. Noroc de legumele iuti ce pot masca plansul. Apoi, pentru a nu strica cheful prietenilor, accepta excursia la schi propusa de Hak-Do si iar Chae-Rin o impiedica chiar si sa poata discuta cu Mong-Ryong. Situatia devine cu adevarat ciudata, despartirea inevitabila si, culmea, desi a tropait cu bocanci de schi pe sufletul fetei, cel care joaca rolul abandonatului e tot Mong-Ryong. Surasul malefic al Chae-Rin-ei spune multe si insistenta de a declama, sub forma de intrebare adevarul: “din vina mea, nu-i asa ?”, doar pentru a auzi o minciuna, pare si mai sadica.
Singurul caruia-i pasa cu-adevarat de Choon-Hyang e tata socrul, caruia i se destainuie si care-o intelege, acceptand separarea dar nu si divortul, pentru ca mai spera ca fiul sau sa se maturizeze. Desi a ramas fara sot, fara mama, fara casa si fara economii, fata nu se descurajeaza. Adevarata problema persista… taxa pentru studiile curajoasei Choon-Hyang.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
13 + 5 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.