Copiii cauta o scapare, si singura pare sa fie… badarania si proasta crestere. Asa ca… la treaba ! Eforturile sunt zadarnice pentru ca Lee Han-Reem; nu degeaba a fost decorat de insusi Presedintele Republicii. Complotul e repede dejucat si cum toata lumea se straduie sa-i aduca impreuna, pentru cei doi urmeaza zile grele de santaj sentimental din partea celor dragi. Nefiind implicati emotional, cu ajutorul inocentei si abilitatilor frumoasei Choon-Hyang, comunicarea se face repede si efficient, iar Mong-Ryong se simte liber si usurat sa poata discuta cu ea toate necazurile lui cu Chae-rin. Deductiile fetei par a se potrivi tare bine cu observatiile lui si decide sa-si incerce sansa. Norocul ii surade caci Chae-rin urmeaza sa vina in Namwon si el va avea sansa sa se destainuie, doar ca rezultatul este un NU decis. Fara sansa de a fi fericit, Mong-Ryong decide ca macar sa nu distruga vietile, pe-a lui si a lui Choon-Hyang, asa ca nu mai e nici o piedica in calea nuntii si a multumirii a doi dintre parinti, pentru ca al treilea, mama lui Mong-Ryong, nu poate fi de acord cu asa o nora si continua s-o cultive pe Chae-rin. Intelegerea e perfectata, actele sunt semnate si tinerii se vad gata casatoriti si Choon-Hyang, cu bagajele facute, e trimisa pachet la casa socrilor dupa emotionanta ceremonie nuptiala pregatita de colegii de scoala. Martor nepoftit al ceremnoei este Chae-rin, care acum intelege sensul cuvintelor “pentru ca e ultima mea sansa”. Sa fie gelozia care-si arata coltisorii? Sau magia lucrului interzis ?
Viata de casatorit nu e deloc usoara. Tata socrul a stabilit tinta : aducerea lui Mong-Ryong in randul elevilor cu rezultate bune la invatatura. Sarcina cade pe umerii ambilor soti : unul ca meditator, celalalt ca elev ; si nu e deloc usor sa fii in subordinea cuiva, asa ca sicanele se tin lant, de ambele parti. Ce nu poate face orgoliul unui om ! Mong-Ryong se pune pe invatat si reuseste a urca 100 de locuri in clasament, dar e nevoie de devotamentul nevestei sa dovedeasca ca nu a trisat!
De cealalta parte, Byun Hak-Do tine auditii peste auditii si e mereu nemultumit. Parca asteapta sa apara cineva anume, dar nu apare nimeni potrivit. Ba da ! In planul secund al unui videoclip, cu o fata stearsa, e ceea ce asteapta Hak-Do !

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
36 ⁄ 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.