asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Delightful Girl Choon Hyang (2005) – episodul 17 subtitrare in romana

Trimis de pe 3 Nov 2011Fara comentarii

Expatrierea planuita nu iese asa cum trebuia. Resursele directorului Baik sunt nebanuite si Hak-Do, bine informat, o ameninta pe Choon-Hyang cu distrugerea carierei lui Mong-Ryong daca ea se indeparteaza prea mult. Cam ne-etic, si Mong-Ryong folosind informatia noonei si resursele procuraturii ajunge destul de repede la aeroport ca s-o recupereze, impreuna cu Dong-Soo si sa-i transporte in Busan unde se integreaza perfect in colectivul fabricutei de gablonzuri, printre oamenii iscoditori dar primitori si amabili. Putin soju descantat cu varianta de poveste a procurorului si oamenii trec repede de partea lui, ca doar cunosc bine asprimea de care le e capabila sefa.
Indepartat din nou, Mong-Ryong intelege ca nu va afla nimic de la Choon-Hyang iar angajatii sunt nestiutori in ce priveste trecutul sefei lor. Intors la lucru, incepe investgatii amanuntite asupra persoanelor implicate in vechiul incident si afla lucruri ciudate despre toata lumea, intelegand ca prin agentia DoDo, firma partenera Hit Productions spala bani dar inca nu e sigur daca participarea lui Hak-Do e voluntara sau fortata. Investigatiile lui Mong-Ryong ameninta serios afacerea filmului cu Kang Min si fiindca fondurile implicate sunt ale Yakuzei, represaliile nu intarzie sa apara. Prima viata primejduita e a lui Mong-Ryong dar nici directorul Baik si nici Hak-Do nu sunt in sigurata. Tradarea directorului Baik scoate situatia de sub control si singura optiune a lui Byuk Hak-Do este onestitatea. Ce e mai grav e ca Choon-Hyang e luata ostatica pentru a forta mana presedintelui Byuk, si in valtoarea luptei dintre fortele binelui si raului, cade de pe acoperis.
Din comedie romantica, opera noastra devine film de actiune cu suspans si implicatii ale crimei organizate. Nu va intristati prea tare… totusi, Mong-Ryong are menirea de JUSTITIAR (asa spune povestea) !

Fiindca asta e finalul, sa le multumim ca ne-au distrat, ne-au intristat, ne-au tinut cu sufletul la gura si apoi ne-au relaxat si ne-au bucurat clipele de ragaz. Nu ne-au spus cand si-au rupt o mana sau un picior sarind de pe o trambulina, cand si-au ranit spinarea fortand o actiune spectaculoasa, cand le-au inghetat trupurile la o filmare de iarna in exterior sau au facut febra dupa o scena uda reluata de n… ori, sau au facut ulcer din lipsa de timp pentru masa si somn. Sa le multumim tuturor si sa nu-i uitam cand raniti fiind, sunt inlocuiti cu unii noi (Aja, Jae Hee!)!
Sa multumim si echipei noastre care ne delecteaza cu munca coreenilor ! Multumim, « Asiacinefil»!

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*