asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Delightful Girl Choon Hyang (2005) – episodul 12

Trimis de pe 6 Oct 2011Fara comentarii

Ramas fara sabia imposibil de recuperat, sefului politiei nu-i ramane decat sa schimbe hobby-ul, dand artele martiale pe artele plastice! Succesul nu pare a-i fi prieten si lipsa de tact a sotiei nu ajuta deloc in pictura dar il invata cum sa spuna lucrurilor pe nume si-o expediaza pe mandra Chae-Rin din caminul lor fara pic de jena sau menajamente. Doar ca fata nu renunta si vai de ceasul rau in care ispita cu grija planuita se impleteste cu intamplarea. Cand victoria parea sigura vine surpriza urata.. in loc sa fuga umilita, Choon-Hyang isi apara barbatul fara ezitare, ajutata si de dorinta lui, flatat ca iubita lupta pentru el si e chiar bucuros sa-si ia plata in stil dureros, stilul Manziga-Choon-Hyang.
Insotind-o mereu pe Dan-Hyee in cladirea firmei DoDo in cautare de angajametne, Ji-Hyuk se trezeste acostat pentru un angajament publicitar, la care cu greu consimte, numai la rugamintea, mai mult formala a Dan-Hyee-ei. Fiindca fata se supara si recunoaste ca-i invidioasa, Ji-Hyuk nu mai poate rabda tensiunea si spaima c-o poate oricand pierde si, intempestiv, o saruta patimas chiar in strada, sub ochii uimiti ai lui Mong-Ryong si Choon-Hyang, foarte stanjeniti de situatie si neindraznind sa imite exemplul.
Nimic nu merge bine prea mult timp. Politia e-n cautarea soacrei lui Mong-Ryong acuzata de escrocare si Hak-Do acopera paguba, dornic s-o indatoreze mai mult pe Choon-Hyang. Prinde tare bine si confuzia creata prin aparitia lui la sediul politiei, punand sub semnul intrebarii cinstea nurorii. Cu slabele sale posibilitati, Mong-Ryong depune toate eforturile de care-i capabil sa rezolve situatia. In cautarea soacrei fugare, ajunge pe mana bunicii si a babelor din sat care-l tortureaza nemiloase, dar e fericit, caci, pentru prima oara si-a putut saruta nevasta. Acasa, alte represalii din partea mamei, dar tot la ideea ei, apare rezolvarea si inca una grozava…. asa ca micile utilitati din casa sefului politiei incep sa-si schimbe usurel… proprietarul, indulcind viata de la minusculul camin de pe acoperis.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*