asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Deep Rooted Tree (2011) – episodul 24 subtitrare in romana

Trimis de pe 11 Aug 2012Fara comentarii

Bon Won e dispus sa faca orice pentru a impiedica publicarea alfabetului. Inclusiv sa renunte la sefia Mil Bon. Legamantul Mil Bon ajunge in mainile lui Shim Jong Su, care insa e rapit de luptatorii din Ming chiar inainte sa-I spuna lui Bon Won unde se afla alfabetul. Mu Hyul si Garda Regala da buzna in ascunzatoarea de pe munte a Mil Bon si soldatii Jeong-moo sunt spulberati. Multi din membrii Mil Bon sunt ucisi, iar altii sunt luati prizonieri. Dar lipsesc de la fata locului Bon Won si… So Yi. Acestia se aflau la intalnirea cu Shim Jong Su, de care Chae Yun nu avea cum sa stie. Intr-un final, si Bon Won – cel care mai mereu era elogiat de subordonatii sai pentru gandirea ascutita si sclipitoare – , tocmai el, afla ultimul unde se afla alfabetul: tocmai in mainile sale. Primul cuvant pe care il poate rosti dupa realizarea adevarului e o porunca catre Karpei si celalalt supus al sau: “Ucideti-o !”. O va mai salva cineva, de data asta, pe So Yi ?
Intre rimp, la Palat Regele pregateste ceremonia de anuntare a alfabetului. Discursul fusese pregatit, mai ramane acordul celor 3 ministri si ducerea la bun sfarsit a ceremoniei publice. Macinat de lipsa de informatii de pe teren de la Mu Hyul, dar si de grijile pentru So Yi, Regele reuseste intr-un sfarsit sa-si termine de scris discursul, ce trebuia sa fie incununarea, in cuvinte, a eforturilor sale de decenii. Ce nu stie Regele, insa, e ca Bon Won da un ultimo ordin neinfricatului mongol Karpei, o misiune care trebuie sa zadarniceasca toate eforturile Regelui.
Inca un serial de exceptie isi scrie ultima sa pagina. O pagina glorioasa din istoria Coreei e adusa la cunostinta intregii lumi, invatandu-ne un lucru aparent simplu, care poate reprezinta cheia ridicarii natiunii coreene: orice reusita presupune sacrificii, iar reusita nu poate fi deplina decat atunci cand atat oamenii de rand cat si conducatorii inteleg sa dea totul pentru implinirea Binelui general, sacrificandu-si uneori chiar propria fericire. Calea spre progres e intotdeauna sacrificiul pentru binele tuturor, nu interesele limitate ale unui grup ce-si protejeaza propriile interese. Un serial inaltator ce nu ne poate transmite decat invataminte si lectii uneori triste despre ce inseamna firea umana si despre nazuintele acesteia.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*