asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dal Ja’s Spring (2014) – episodul 8 subtitrare in romana

Trimis de pe 30 Aug 2014Fara comentarii

dalja08Tonul categoric pe care-l foloseste Kang Tae Bong pentru a-l indeparta pe „barbatul cel nepotrivit” din viata lui Oh Dal Ja o impresioneaza si, in acelasi timp, o nedumireste pe naiva celibatara. Ganduri razlete incep sa-i strabata capsorul, iar ideea unui triunghi amoros in care ea e protagonista nu o lasa rece deloc. E trezita, insa, la realitate de argumentele aduse de iubitul „inchiriat”. Schimbul de replici e auzit de reprezentantul Eom care isi da seama cum stau lucrurile intre cei doi „porumbei” si, mai ales, ca are sanse de reusita in relatia cu tanara celibatara.
Tentata de oferta amicului Sae Do, sufletista Dal Ja nu poate sa nu raspunda pozitiv unei doleante urgente a colegului sau. Insa noul rol pe care-l joaca stangaci, cel de „iubita a producatorului Shin”, il lasa rece pe tatal dictator al acestuia, un batran incapatanat si dornic de a-i gasi fiului lui o sotie pe masura. Se pare ca sortii sunt de partea lui Sae Do, intrucat lucrurile curg de la sine, iar tatal si fiul se decid asupra unei singure femei: matura, cocheta si seducatoare, nimeni alta decat frumoasa Wee Seon Joo.
Stresul e la ordinea zilei, Dal Ja confruntandu-se cu situatii apasatoare atat la firma, cat si in viata privata. In conditii de stres, dusmanul cel mai de temut pentru fostul director Oh e frigiderul plin cu mancare. Incercarea de a pune stavila poftei sale de capcaun nu da roade, intrucat mirosul imbietor al delicateselor culinare e de neinvins, iar invitatiile la cina curg nestingherite. Pofta nestavilita pentru mancare genereaza o alta situatie penibila: Dal Ja e nevoita sa ajunga de urgenta la spital, iar cel care o insoteste este nimeni altul decat iubitul inchiriat. Diagnosticul asteptat cu infrigurare – constipatie – devine pentru tanara de 33 de ani un alt motiv de jena.
Deoarece se incalca o regula importanta din contract, Dal Ja si Kang Tae Bong hotarasc de comun acord sa se desparta inainte de termenul stabilit. Zis si facut, dar ceea ce nu stie tanara ingenua e ca o surpriza de proportii sta sa-i bata la usa…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*