asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dal Ja’s Spring (2014) – episodul 4 subtitrare in romana

Trimis de pe 15 Aug 2014Fara comentarii

dalja04In urma incidentului de la petrecere, Oh Dal Ja se alege cu un dar nesperat: o invitatie la cina. Propunerea nu vine din partea oricui, ci chiar de la cel pe care-l credea „predestinat” ei, reprezentantul Eom. Cum insa intalnirea cu cel „sortit” nu trebuia lasata la voia intamplarii, Dal Ja se pregateste, lucrand temeinic la detalii cu Kang Tae Bong. „Maestrul aventurilor” o consiliaza pas cu pas pentru ca cina directorului Oh sa decurga perfect. Fiindca sfaturile „iubitului inchiriat” au avut efect, Dal Ja se alege cu o noua invitatie din partea reprezentantului Eom. In ochii celibatarei inocente, bogatul si chipesul ei partener nu poate fi decat Printul din povesti. Unni, prietena si colega sa de serviciu, e destul de retinuta, parand sa nu-i impartaseasca entuziasmul. Ceva din aparenta de „barbat perfect“ a reprezentantului Eom pare „sa scartaie“. Cu cat incearca Unni sa-i deschisa ochii, cu atat Dal Ja e mai sigura de cel intalnit din voia sortii.
Un incident neasteptat insa ameninta relatia abia cristalizata a tinerei cu reprezentantul Eom, iar barbatul viselor ei pare sa nu-i mai acorde atentie, uitand cu totul de existenta sa. Ghinionista celibatara discuta aprins cu falsul iubit, incercand sa caute solutii pentru redresarea situatiei. Singura cale plauzibila de impacare e cea care implica sinceritatea, dar Dal Ja ezita sa-i dezvaluie adevarul lui Fat-Frumos, din teama de-a nu fi respinsa.
Nu doar „fata batrana“ de 33 de ani are necazuri in amor, ci si amicul ei din firma, Sae Do. Ca sa uite de „frecusurile“ lor in iubire, cei doi colegi merg intr-un bar. Acolo, simturile palesc, iar curajul creste. Pe acest teren „fragil“, cu mana pe receptor, Dal Ja isi deschide inima in fata lui Fat-Frumos. Simtindu-se din nou respinsa, tanara isi ineaca amarul in bautura, acompaniata de Sae Do. Cel pe care-l suna ca sa-i consoleze si sa-i conduca acasa e „anvelopa de rezerva, Kang Tae Bong.“. Chefliii se trezesc in apartamentul celibatarei si traiesc, fara voia lor, surprize dupa surprize…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*