asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dal Ja’s Spring (2014) – episodul 22 subtitrare in romana

Trimis de pe 19 Oct 2014Fara comentarii

dalja22Cuvintele „te iubesc” ii sunt suficiente lui Oh Dal Ja. E multumita ca a intalnit si experimentat iubirea. Ea nu poate fi egoista, nu-i poate cere lui Tae Bong s-o astepte timp de doi ani. Asa ca romantica celibatara pleaca in State fara sa smulga niciun fel de promisiune din partea iubitului ei.
Iata ce avea sa gaseasca Dal Ja la venirea ei acasa, dupa doi ani… Presat de mamica, tanarul Kang e fortat sa mearga la intalniri aranjate, unde evoca nostalgic amintirile lui cu Dal Ja. Tae Bong trudeste pentru a-si pune in aplicare visul de a a vea propriul local. Pentru aceasta, urmeaza cursuri de bucatar si face practica intr-un restaurant. La revenirea din State, Dal Ja o reintalneste pe Wee Seon Joo, acum mama supraprotectoare a unei fetite de un an si pe Sae Do, extrem de gelos pe propriul copil. Unni, viitoare mamica, e o surpriza de proportii pentru prietena sa celibatara. In tot acest timp, in familia „copilei Dal Ja”, mama lui Tae Bong devine „de-a casei”, fiind nelipsita de la intalnirile de sambata seara, iar Batranul, in lipsa temperamentalei sale fiice, sta adeseori la taifas cu profesorul Kang, de altminteri un bucatar stralucit, ca si fiul lui.
Miroase a vant de primavara, iar venirea acestui anotimp e benefica pentru simpatica celibatara. Anii care trec nu mai sunt perceputi drept o povara, dimpotriva, relaxarea pe care o simte Dal Ja tradeaza, de fapt, maturizarea ei in urma experientelor traite. „Copila Dal Ja” stie sigur un lucru: exista un moment pentru dragoste in viata fiecarui om si acesta e sortit. Oare ii va fi destinat sa fie cu tanarul Kang Tae Bong ?

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*