asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dal Ja’s Spring (2014) – episodul 2 subtitrare in romana

Trimis de pe 8 Aug 2014Fara comentarii

dalja02Chestionandu-l din aproape in aproape pe „iubitul” ei cel tanar, Oh Dal Ja afla secretul noptii cu pricina: Kang Tae Bong nu e decat un prieten „inchiriat” timp de o luna, cate 3 ore zilnic, pe o suma deloc de neglijat. Contractul incheiat intre cei doi „iubiti” are clauze clare care trebuie respectate cu sfintenie, dar Dal Ja vrea sa-l rezilieze.
Dorind sa-si recupereze economiile de-o viata, director Oh consulta un avocat, dar, spre surprinderea ei, onorariul solicitat de acesta acopera exact suma in posesia careia voia Dal Ja sa intre. Neavand incotro, tanara accepta resemnata contractul incheiat cu „escrocul” cel frumos. Astfel ca, peste noapte, Oh Dal Ja se afisaza cu un iubit mai tanar, agreabil si extrem de… costisitor. Devenind posesoarea unui iubit precum Kang Tae Bong, acest fapt schimba radical perceptia defavorabila a colegilor de la firma. „Fat-Frumos” o gaseste dintr-odata atragatoare si apeleaza la „vechea arma”: excesul de amabilitate presarat cu complimente gratuite. Cum planul de razbunare era doar o idee razleata, acum, in mintea ei, acesta incepe sa se impuna cu precadere. Vai si amar de Wee Seon Joo si de Shin Sae Do !
La intalnirea de sfarsit de an, Dal Ja nu mai vine singura, ci cu noua ei achizitie, dar ceva nu merge cum trebuie. La cearta dintre „iubiti” din toaleta femeilor asista, nestiuta de protagonistii implicati, chiar rivala Wee Seon Joo. Astfel ca planul de razbunare gandit cu atata truda e dezvaluit pe deplin.
Dal Ja n-are timp de pierdut din cauza „proiectului” dus pe apa sambetei. Emisiunea in direct de la sfarsit de an e amenintata cu suspendarea, din cauza unui incident neprevazut. Astfel ca director Oh e nevoita sa ia masurile de rigoare. Lucrand cot la cot cu „dusmanii” ei, tanara descopera un lucru esential: rivalitatea se transforma peste noapte in prietenie.
Anul Nou intra in viata lui Oh Dal Ja pe nesimtite, iar aceasta simte ca e mult mai increzatoare in propriile forte si capacitati, chiar daca n-are, cu adevarat, un iubit. Cum Kang Tae Bong nu se lasa cu una cu doua si-i face tinerei o oferta tentanta, celibatara Oh n-are incotro si-o accepta. Aventura pe care o traieste in noaptea Anului Nou alaturi de falsul ei iubit o conduce la „intalnirea cu destinul”.

 

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*