asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Dal Ja’s Spring (2014) – episodul 15 subtitrare in romana

Trimis de pe 21 Sep 2014Fara comentarii

dalja15Experienta „primei nopti” e traita cu intensitate de Dal Ja la varsta de 33 ani, gratie inflacararii si initiativei tanarului si frumosului colocatar. Dimineata, cand hormonii s-au linistit, tanara evita prezenta si privirile indiscrete ale iubitul sau, fiind jenata si intrigata de faptul ca barbatul cu care s-a iubit nu i-a spus cuvintele magice „te iubesc”. Nestiind cum sa procedeze cu Kang Tae Bong pentru ca el sa nu se simta presat de „treaba” cu pricina, director Oh se lasa consiliata de prietenii ei apropiati, Unni si Sae Do. Vrand sa mentina treaz interesul iubitului, adopta „tactica ignorarii”. Doar ca sfaturile nu prea se potrivesc cu realitatea, iar Dal Ja se simte din ce in ce mai „descoperita”.
Prietena ei Seon Joo trece prin clipe de cosmar cand e pe cale sa faca avort. Simtind ca micuta viata ce palpaia in pantecul ei isi cerea dreptul la existenta, tanara renunta la decizia ei si accepta cu demnitate varianta de „parinte unic” al copilului sau. Sae Do se simte tulburat de incercarea prin care trece partenera sa si cocheteaza pentru prima data cu ideea de… viitor „tatic”.
Pentru ca lucrurile sa intre pe fagasul normal, cuplurile Dal Ja – Tae Bong si Seon Joo – Sae Do pun de-o intalnire intre iubiti „ca la carte”. Totul e perfect, cu exceptia inelului pierdut de producatorul Shin si de ploaia care face abstractie de scanteile iubirii. Dar totul se termina cu bine, ploaia se opreste, iar inelul recuperat din maldarele de gunoi ajunge pe mana posesoarei dorite.
In familia lui Tae Bong, mama acestuia descopera printre lucrurile uitate pe biroul sotului o fotografie suspecta. Pentru ea e clar ca focul din trecut se reaprinde, iar partenera e o fosta rivala, Jung Ae. Indiferenta profesorului Kang are acum o explicatie: interesul pentru cealalta a fost mentinut la foc continuu. Umilita de toata povestea asta, d-na Kang gaseste rapid solutia: o vizita surpriza facuta rivalei sale. Nu stie, se pare, ca ea va fi cea surprinsa….

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*