dalja01In acest prim episod, o descoperim pe Oh Dal Ja in universul armonios si hiperprotector al familiei sale constituite dintr-o mama cicalitoare si o bunica partinitoare si excesiv de toleranta. Fetiscana de 20 de ani, stangace, distrata si teribil de lingusitoare cu cei dragi, uita de marele eveniment din viata ei: prima zi de lucru. Si, totusi, la firma unde e angajata, aceasta „prima zi” devine una de neuitat. La inceput, colegii par sa n-o sesizeze, fiind vadit interesati de Wee Seon Joo, vedeta emisiunii la care Dal Ja urma sa lucreze. Dezamagita de primirea care i s-a facut, tanara simte o teribila frustrare si incepe sa tanjeasca dupa viata plina de tumult a celor din jur. Cand, in urma unui incident, colegul Sae Do, producatorul emisiunii, ii spune lui Oh Dal Ja cateva cuvinte de imbarbatare, pentru tanara de numai 20 de ani el devine… Fat-Frumos.
Acelasi Fat-Frumos continua sa-i tulbure visele si la varsta de aproape… 33 de ani. Daca in plan profesional Dal Ja a evoluat, devenind o femeie de succes si independenta, in plan personal nu s-au inregistrat mari schimbari, tanara mentinandu-si statutul de celibatara singuratica si inocenta. Visul de a se marita a ramas in inima ei ca un bibelou nepretuit. In tot acest timp, Dal Ja a invatat un lucru esential: cele mai multe dintre obstacolele vietii se pot depasi cu… zambetul pe buze.
Cand Fat-Frumosul de odinioara manifesta un nou exces de amabilitate fata de propria-i persoana, Dal Ja isi ia inima-n dinti si-i propune o intalnire. Surpriza e cu atat mai mare cand afla ca „simpatia” e reciproca, colegul curtand-o „din umbra” in toti acesti ani. Fericirea pare sa puna stapanire pe sufletelul ei. Un timp, toate par bune si frumoase, dar de ce are impresia ca in relatia lor se bate pasul pe loc ? Intalniri de scurta durata, disparitii bruste si din motive puerile ale lui Sae Do, asteptarea la nesfarsit a unui apel telefonic care intarzie sa apara, reputatia de Don Juan a „iubitului” sunt doar cateva semnale care ii dau de gandit tinerei. Si cand cea care „ii deschide ochii’ e tocmai rivala ei, Wee Seon Joo, spiritele par sa se incinga.

Prezentarea: Claudia – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
6 ⁄ 3 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.