asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » DACA DORITI SA REVEDETI...

Dacã doriţi sã revedeţi… Breath (2007) în regia lui Kim Ki-duk

Trimis de pe 14 Jan 2012Fara comentarii

Breath a fost nominalizat pentru Palme d’Or la festivalul Filmului de la Cannes din 2007, concurand cu 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, in regia lui Cristian Mungiu. Premiul, cum bine stim, fiind castigat de acesta din urma. Cu toate acestea, „Breath” reprezinta unul din cele mai importante filme ale lui Kim Ki-duk, simplu, direct si impresionant.
Yeon este o tanara gospodina neglijata de sotul sau, care se lupta cu singuratatea si depresia. Jin este un criminal, condamnat la  moarte, care se afla pe “coridorul mortii”, dar care se teme de executie, incercand de mai multe ori sa se sinucida. Cazul sau e puternic mediatizat, aceasta permanenta mediatizare TV insinuandu-se in subconstientul lui Yeon.
Descoperind ca sotul ii este infidel. Yeon, fara a mai judeca limpede, merge la inchisoarea unde este incarcerat  Jin. Dandu-se drept o veche prietena, reuseste o prima intalnire cu Jin. Dar acesta nu este prea dispus sa colaboreze. Spre surprinderea lui Jin, Yeon nu renunta, venind iar si iar la aceste intalniri, decorand vorbitorul de fiecare data cu peisaje reprezentand un alt anotimp. De fiecare data este imbracata cu haine specifice, cantand un cantec despre anotimpul prezentat. Fara a rosti vreun cuvant, Jin incepe sa colaboreze, astfel ca intre cei doi se infiripa o relatie, descoperita in cele din urma de infidelul sot. (Prezentarea: mi – asiacinefil.com)

Nume film: Breath
An: 2007
Tara: Coreea de Sud
Gen: Drama
Regia: Kim Ki-duk
Cu: Chen Chang, In-Hyeong Gang, Jung-woo Ha
Durata: 84 minute
http://www.imdb.com/title/tt0901475/

VIZIONARE ONLINE:

www.asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*