asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » NOUTÃŢI

Cunoscutul regizor Park Chan Wook va regiza serialul BBC “The Little Drummer Girl”

Trimis de pe 16 Nov 2017Fara comentarii

Park Chan-wook va regiza un serial BBC (2)Dupa succesul cu celebrul “The Handmaiden”, regizoul Park Chan Wook va regiza un serial produs de cei de la BBC.

“The Little Drummer Girl” este un serial cu un scenariu scris dupa romanul lui John Le Carré, cu acelasi nume, publicat in anul 1983. Povestea urmareste manipularile lui Martin Kurtz, un simpatizant israelian care intentioneaza sa-l ucida pe Khalil, un terorist palestinian ce bombardeaza puncte din Europa care au legatura cu religia iudaica, mai ales din Germania, dar si pe Charlie, o actrita britanica agent dublu, ce lucreaza pentru israelieni. Joseph este ofiterul de caz al lui Charlie, iar Salim este fratele mai mic al lui Khalil, care e rapit, interogat si ucis de unitatea lui Martin Kurtz. Joseph foloseste identitatea lui Salim si calatoreste prin Europa cu Charlie pentru a-l face pe Khalil sa creada ca fratele sau mai mic si Charlie sunt indragostiti. Cand Khalil descopera adevarul si o contacteaza pe Charlie, israelienii reusesc sa afle locatia acestuia.

Charlie este dusa intr-o tabara de refugiati palestinieni pentru a fi antrenata sa lucreze cu bombele. Aceasta devine partizana cauzei palestinienilor si loialitatea sa impartita intre cele doua tabere o fac sa ajunga in pragul unui colaps psihic. Este trimisa sa plaseze o bomba in locul in care un israelian moderat tinea o conferinta, propunerile acestuia referitoare la pace nefiind pe placul lui Khalil.

In ciuda intrigii, unii critici ai romanului au spus ca transcende genul. “’The Little Drummer Girl’ este despre spioni, asa cum ‘Doamna Bovary’ este despre adulter sau ‘Crima si pedeapsa’ despre crime.”

Serialul regizat de Park Chan Wook va avea sase episoade si in rolul principal va juca Florence Pugh care a mai jucat in “Lady Macbeth”. Intamplator sau nu, in august 2014, Park Chan-wook a fost una din cele 100 de personalitati sud-coreene ce au semnat o petitie in care se solicita Israelului sa opreasca ceea ce petitia descria ca fiind un „masacru al civililor” in Gaza. Petitia acuza Israelul de crime de razboi in timpul invaziei teritoriilor palestiniene si solicita statului sud-coreean sa anuleze autorizarea comercializarii de arme catre Israel.

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*