ASIACINEFIL COME BACK MISTER“Trebuie sa fi facut ceva cu adevarat important intr-o viata anterioara” (sa fi salvat o tara) este una din replicile favorite ale coreenilor cand cuiva i se intampla ceva extraordinar. Si in “Come Back, Mister” se pare ca se intampla: trebuie sa fi facut ceva cu adevarat extraordinar intr-o viata anterioara daca ai ocazia sa-ti petreci viata de apoi in pielea lui RAIN. Literamente. Un corp perfect lucrat la care viseaza barbatii si femeile deopotriva. Noile teasere ale celor de la SBS ne ofera cateva crampeie din noul serial de comedie despre o a doua sansa, o sansa de a trai sau de a spune adio.

Kim In Kwon este un manager al unui magazin universal care moare la locul de munca din cauza epuizarii si lasa in urma sa o sotie (Lee Min Jung) si o fiica. Acestuia i se ofera o a doua sansa de a se intoarce in lumea celor vii intr-un alt corp (RAIN).

RAIN este un manager executiv al aceluiasi magazin universal si totodata fiul presedintelui magazinului. In acest nou corp, personajul lui Kim In Kwon o va curta din nou pe sotia sa si se va indragosti de aceasta pentru o a doua oara.

Kim Su Ro este un fost sef mafiot care se reintoarce si el in lumea celor vii pentru a incheia niste afaceri neterminate din cauza mortii sale subite. Acesta va poseda corpul lui Oh Yeon Seo, motiv pentru care trebuie sa ne asteptam la multe situatii hilare. Povestea sa de dragoste este cu Honey Lee care este prima iubire a lui Kim Su Ro si fosta nora a unui bogatas, casatorita candva cu Choi Won Young.

In primul teaser, moartea personificata de Ra Mi Ran se amuza pe seama celor doi nou decedati „ajusshi”. Dar curand cei doi descopera ca sa fie in preajma celor pe care ii iubesc nu e deloc usor. RAIN se uita in ochii lui Lee Min Jung si isi spune “Te iubesc si iti multumesc.” Oh Yeon Seo o vede pe Honey Lee ca sufera din cauza mortii sale si se gandeste ca nu ar fi trebuit sa se reintoarca.

Al doilea teaser subliniaza regulile pe care cei doi ajusshi nu trebuie sa le incalce daca vor sa traiasca din nou printre cei vii. Trebuie sa iti mentii adevarata identitate secreta. Nu trebuie sa te implici in problemele de viata si de moarte. “Moartea” Ra Mi Ran ii avertizeaza ca daca vor incalca vreo regula ceva groaznic li se va intampla (mai rau decat moartea?). Si daca “Moartea” spune ca e groaznic…probabil ca e groaznic, nu?!

Pe scurt, se pare ca Kim In Kwon, care este casatorit cu Lee Min Jung si au o fiica, va poseda corpul lui RAIN si Kim Su Ro, fostul mafiot, care cumva inca este indragostit de prima lui iubire, Honey Lee, se va intoarce la viata in trupul unei femei, adica Oh Yeon Seo. Care a fost candva nora unui mare bogatas, fiind casatorita cu Choi Won Young. E foarte simplu, nu?!!

Vom avea ocazia sa ne lamurim despre cine, ce si cum in urmatoarele 16 episoade (cel putin) ale celor de la SBS, “Come Back, Mister” urmand a avea premiera maine, 24 februarie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

 

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 + 30 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.