06Deranjat de faptul ca Yoo Joo nu i-a spus ca expozitia ei e sponsorizata de fostul ei iubit, DK, Han Sung merge la vernisaj cu Eun Chan. Vizita facuta la un salon de frumusete o transformase atat de mult pe baietoasa Eun Chan incat nici Yoo Joo, nici Han Kyul nu reusesc sa o recunoasca. Desi la inceput fata a fost incantata de invitatie, ajunsa la vernisaj isi da seama ca lucrurile sunt mai complicate decat crezuse. Cu aceasta ocazie isi da seama ca Yoo Joo este domnisoara A si ca cei doi sunt un cuplu. Han Kyul pune si el paie pe foc lasand sa se vada ce sentimente are fata de Yoo Joo. Simtind ca este in plus, Eun Chan pleaca, dar drumul spre casa e lung atunci cand intelegi ca trebuie sa renunti la o iubire care abia a inceput sa se cristalizeze.

„Prietenia” dintre Han Kyul si Eun Chan incepe sa avanseze rapid si din aceasta cauza Han Kyul ajunge sa se intrebe daca nu cumva preferintele sale sexuale s-au schimbat. Va fi Eun Chan destul de puternica pentru a renunta definitiv la Han Sung ? Dar, daca e cu adevarat atrasa de Han Sung, de ce e atat de derutata cand Han Kyul e pe aproape ?

0 Comments

Post your comment

Solve : *
5 − 1 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.