cp05Han Kyul, Eun Chan si Ha Rim iau micul dejun impreuna. Cu aceasta ocazie, Ha Rim le povesteste ca a fost dat afara din casa de parintii sai pentru ca nu vrea sa urmeze cariera pe care acestia i-o alesesera. Dar Eun Chan e genul de „prieten” care nu poate sa nu se implice si ii gaseste lui Ha Rim o locuinta. Sun Ki si Ha Rim vor ajunge sa locuiasca cu d-l Hong si vor trebui sa se obisnuiasca cu modul „exotic” in care acesta intelege sa traiasca. Hwang Min are si el nevoie de ajutor iar Eun Chan nu ezita sa-i fie alaturi.Modul in care Eun Chan se implica in viata colegilor ei il impresioneaza pe Han Kyul si il determina sa i se alature, la un moment dat.

Aproape fara sa-si dea seama, rasfatatul si egocentricul Han Kyul incepe sa „lase garda jos” si se apropie tot mai mult de Eun Chan, dar si de ceilalti. Sentimentul de prietenie fata de Eun Chan devine ambiguu dar „prostul obicei ” care il leaga de Yoo Joo e inca prezent.

Cum se va descurca Eun Chan cu sentimentele ei fata de Han Sung? Dar Han Kyul e doar un simplu prieten?

0 Comments

Post your comment

Solve : *
17 − 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.