Song Te-ha cu micul lui grup incearca sa puna la adapost micul printisor. Acum tovarasul lui de lupta descopera in el un comandant mai uman, mai apropiat, nu numai un bun luptator, deoarece apropierea lui On-yon a reusit sa indulceasca firea darzului razboinic. Ea descopera la tovarasul ei de drum, sub invelisul dur de soldat, o inima calda si loiala si relatia dintre cei doi e tot mai profunda.

Departe de On-yon, De-gil trece prin chinurile iadului dupa intalnirea cu Kun-nom si langa el, Sol-hwa ii vede cu durere suferinta inecata in bautura, in timp ce tot mai multi nobili cad rapusi pe neasteptate de pusca lui Op-bok. Op-bok ucide, indus in eroare de maretul tel al libertatii, ce i s-a fluturat in fata ochilor, pe toti cei ce stau in calea planurilor consilierului de stat. Un singur om cade pe ganduri vazand sirul de victime, si acesta e istetul pictor care nu pregeta sa ii dezvaluie ofiterului Oh observatiile sale. Oare a gasit el omul potrivit sa inteleaga resorturile acunse ale acelor crime ? Si cum se leaga ele de destinul fugarilor ?

Prezentare realizata de maman_12003

0 Comments

Post your comment

Solve : *
26 × 22 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.