Choi Ji-woo in Woman with a suitcaseAdmiratorii celebrei actrite ce facea furori in rolul Yoo Jin in 2002 pot rasufla usurati; se pare ca actrita va juca intr-un nou serial TV. “Woman With A Suitcase” este noul serial al celor de la MBC, asta dupa ce initial parea ca va fi difuzat in iulie de tvN, dupa serialul “The Good Wife”. Se pare, insa, ca tvN are deja cateva seriale de difuzat (“Memory” si “The Good Wife”) si mai au si thrillerul “K2” si serialul romantic “Tomorrow With You”, ceea ce a facut ca producatorii serialului “Woman With A Suitcase” sa caute alt post TV pentru difuzare.

Rolul principal in serial este oferit actritei Choi Ji Woo (“Twenty Again”), iar scenariul este scris de Kwon Eum Mi care a mai scris scenariile pentru “Gapdong” si “Royal Family”. Deocamdata proiectul nu are un regizor, desi serialul parea ca va fi regizat de Kwon Seok Jang de la MBC (“Golden Time”, “Miss Korea”, “Pasta”), dar pentru ca acesta a ales sa plece de la MBC nu mai poate sa regizeze un serial ce va fi difuzat de postul TV la care a lucrat.

Eroina este o femeie de succes, manager la o firma de avocatura, careia i se insceneaza o crima si este trimisa la inchisoare. Dupa terminarea pedepsei, aceasta incearca sa-si recladeasca vechea cariera si sa-si continue viata, si devine avocat. Isi deschide o firma de avocatura si se transforma intr-un avocat neinfricat cu un real talent pentru investigatii. Personajul poarta intotdeauna cu ea o servieta plina cu diferite dosare (de unde si titlul). Devine cunoscuta ca este de neoprit, daca e vorba de un caz, si cineva o abordeaza cu o propunere periculoasa care o pune pe o pista noua. Choi Ji Woo este actrita care reuseste cu naturalete sa confere sarm si caldura fiecarui personaj jucat (cine nu a vazut “Winter Sonata”?)

“Woman With A Suitcase” va fi difuzat de MBC din septembrie.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
21 + 17 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.