Cho Jin-woong revine la serialeA trecut mai bine de un an de cand Cho Jin Woong, care intre timp a jucat in hitul acestei veri in Coreea, “Assassination”, a aparut intr-un serial de televiziune („Beyond the Clouds”). Dupa mai multe filme („We Are Brothers”, „Chronicle of a Blood Merchant”, „Assassination”), actorul a decis sa apara din nou in seriale, ocolind cateva luni filmele. Acesta a fost deja confirmat in serialul “Full Sun” alaturi de actrita Yoon Kye Sang. Se pare ca actorul s-ar putea reintoarce anul viitor cu un nou serial la tvN, “Signal”, de serial urmand sa se ocupe producatorul Kim Won Seok care s-a ocupat in trecut si de “Misaeng” si scenarista Kim Eun Hee care a scris si scenariile pentru “Sign” si “Three Days”. Lee Je Hoon va juca rolul unui criminalist, iar Cho Jin Woong ia in considerare rolul unui detectiv.

Cei doi actori au colaborat de mai multe ori, jucand impreuna in “My Paparotti”, “Ethics of Wrath” si in “The Front Line”; nimic neobisnuit avand in vedere ca Cho Jin Woong joaca intr-o multime de filme de toate genurile, acceptand fara probleme roluri secundare sau negative. Luand in considerare cele doua nume cunoscute ale cinematografiei coreene, un astfel de serial este asteptat cu nerabdare de multi fani.

Scenariul spune o noua versiune a unui celebru caz de crima in serie, Hwaseong, subiect atins si in “Memories of Murder”, fiind povestea adevarata a unui caz nerezolvat despre un violator si ucigas in serie, din anii 1980. In aceasta poveste, detectivii din zilele noastre vor putea sa comunice cu detectivii acelor ani prin intermediul unui fel de telefon fara fir si impreuna vor lucra la rezolvarea acestui caz plin de mister.

Lee Je Hoon interpreteaza rolul unui criminalist ce face parte dintr-o echipa speciala ce se ocupa de cazurile nerezolvate. Este un politist ce uraste politistii, dar personajul sau este istet si plin de bunavointa. Cho Jin Woong a fost distribuit in rolul unuia din cele trei personaje principale: este un detectiv care in tinerete a fost atlet, pasiunea sa fiind taekwando (un stil de lupta coreean numit si “Calea mainilor si a picioarelor”). Personajul este descris ca fiind “un barbat perfect, care nu ar intoarce capul nici macar pentru o femeie superba”. Este un om simplu, care nu poate fi influentat de nimic, un om sincer, uneori chiar prea cinstit, care prefera sa rezolve problemele in mod direct.

“Signal” va fi difuzat la tvN in ianuarie 2016, dupa “Answer Me 1988”.

(Sursa: dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
32 ⁄ 16 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.