asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Caind and Abel (2009) – episodul 1 subtitrare in romana

Trimis de pe 11 Dec 2011Fara comentarii

Primele imagini ale serialului sunt socante. In plin desert, un tanar cu hainele sfasiate si plin de sange isi taraste cu greu trupul printre dune, se prabuseste si se rostogoleste pe nisipul fierbinte sub soarele nemilos. Printre zdretele bluzei se vede o cicatrice verticala pe mijlocul pieptului. Buzele sale nu se misca dar mintea incearca sa ramana treaza. Mintea se straduie sa traiasca : « numele meu e Lee Cho-In. In China am fost impuscat in cap si in spate.» Mintea isi analizeaza starea fizica si pe cea psihica. Incearca sa ramana treaza, sa ramana in lumea acesta, sa revada filmul…
Intr-un avion de pe ruta SUA-Coreea, o pasagera are o criza de convulsii. Echipajul da primul ajutor si apeleaza la un calator medic dar acesta a luat somnifere si nu e constient. Se ofera un alt pasager care salveaza viata femeii cu miscari sigure, profesionale; pune diagnosticul pe loc si cere ca la aeroport sa-l astepte un … burghiu. Mana sigura intrebuinteaza cu aceeasi abilitate scalpelul, bormasina si linia de perfuzie.
Este Lee Seon Woo, fiul mai mare al directorului spitalului Bosung, Lee Jong-Min. Este cel mai bun neurochirurg al prestigiosului spital amenrican John Hopkins, acum intors in tara la instituitia parintelui sau. Isi face aparitia in mod spectaculos, direct pe heliportul spitalului impreuna cu pacienta, intanpinat de tot staff-ul in frunte cu fericita mama, mandra ca fiul ei, fara clipa de ragaz, va face o demonstratie uluitoare de tehnica medicala dusa la apogeu. Tot personalul sectiei de neurochirurgie a fost convocat sa asiste interventia pedagogica, asa ca, sectia de urgnta a spitalulului va fi nevoita sa refuze salvarea unui alt pacient aflat in stare critica, din lipsa de personal.
Tocmai la timp situatia e salvata de tanarul medic Lee Cho In, care apare la momentul oportun, pe scuter cu un micut cersetor cu peritonita pentru care va achita factura interventiei. E putin baut dar se va trezi in jumatate de ora, pana se pregateste sala de operatie. Amandoi fratii reusesc de minune, pacientii isi revin, cu ceva emotii pentru Cho In si cu ceva pierdut pentru Seon Woo. Miza este insa mare. Parintele lor are urgenta nevoie de o astfel de interventie delicata si competitia frateasca dintre baieti nu e bine privita de d-na Na Hye Jo-mama lui Seon Woo dar nu si a lui Cho-In.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*