asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Cain and Abel (2009) – episodul 7 subtitrare in romana

Trimis de pe 25 Dec 2011Fara comentarii

Cu multe riscuri si ceva noroc, drogurile sunt recuperate impreuna cu detinatorul lor, tovarasul Choi Chi Suh, care, in lipsa conexiunilor si cu traficantii imprastiati de interventia politiei, nu poate sa le valorifice. Tovarasul Choi profita din plin de Oh Kang Chul, asista la vanzarea drogurilor si, fiind prins ca-i tradeaza Securitatii nordiste care-i urmareste, il va impusca mortal sub ochii inmarmuriti ai amnezicului sau frate de ocazie. In zadar se straduie Kang Ho sa-l fereasca de urmaritori. Muribundul ia decizia altruista de a-si salva proaspatul frate si-l scapa de povara ce-i ingreuneaza fuga, luandu-si viata. Fara « Hyung », Kang Ho nu valoreaza prea mult pentru NIS si desi-l recupereaza de la punctul de intalnire, este tratat cu toata ostilitatea de care are parte un eventual tradator si ucigas al pretiosului Kang Chul. Pentru toate astea exista si un martor :Choi Chi Suh, care declara ca Kang Ho e criminalul.
Prin « bunavointa » amabilului Park Su Rak, Seo Yeon isi intrerupe cautarile si se intoarce acasa tocmai la timp pentru a participa la ceremonia funerara a logodnicului sau, organizata in mare graba si cu zarva de doamna Na si Seon Woo cu ajutorul pretios la personalului devotat lor. Biata fata ajunge in pragul nebuniei, caci pe toate culoarele, amintirile prind viata si chipul lui Cho-In rasare din toate ungherele. Leacul pare a fi munca neostenita, dar e numai aparenta.
Iesita din tabara de adaptare, Oh Youg Ji pleaca sa-si caute singura cunostinta din Sud, dar ajunge la spital chiar in timpul ceremoniei si consternata, nu mai poate face nimic decat sa-i dea informatii Seo-Yeon-ei despre ultimele momente dinaintea disparitiei lui Cho-In. Ofera si informatii pretioase chiar persoanei de care ar trebui sa se fereasca, dar asta nu are de unde s-o stie…
Nici echipa de la urgente nu vrea sa creada, dar ce poti face in fata evidentelor? Apar si represaliile…O data cu disparitia lui Cho-In, toate deciziile revin doamnei Na care-l desemneaza pe fiul sau director al clinicii si-i da mana libera sa organizeze activitatea conform visului sau. Apare insa si vestea trasnet…refugiatii cunoscuti lui, au evadat !

Prezentarea: iulinatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*