Desi fugar evadat de sub custodia politiei, Cho-In reuseste sa stapanesca voturile consiliului director. Va reusi oare, intrand in capcana lui Seon Woo intinsa de Chi Suh, s-o salveze pe Young Ji ? Oare are un plan si pentru asta ? Telefonul deschis lasat pe podea, pentru urechile cui este ? Si iarasi Chi Suh isi datoreaza viata micutei surori a lui Kang Chul cel ucis. Da, Cho-In avea un plan si agentii NIS si-au rezolvat o necunoscuta si o mare problema.
Mai urmeaza explicatiile pe care fratii le datoreaza unul altuia…un lung sir de deductii ale lui Cho-In urmate de confirmarile lui Seon Woo, marturisiri si invinuiri reciproce. Impacarea insa nu-si mai are locul. Ranile au fost prea adanci iar canonul pe care si-l doreste doamna Na, nu mai poate da timpul inapoi. De ce oare finalul nu aduce mangaiere nimanui ? Cho-In nu e fericit, Na Hye Jo nu e consolata, Seon Woo se lasa infrant de boala si Seo Yeon isi plange neputinta de a-l ajuta pe oppa. Pentru Cho-In exista insa o consolare: munca. E chemat la URGENTA si are altceva la care sa se gandeasca… oare ? Pacientul nu e altul decat hyung.
Orgoliul nu-i ingaduie lui Seon Woo sa-si lase slabiciunea pe mana inamicilor, asa ca ordona stergerea investigatiilor. Doar ca spitalul are reguli proprii asa ca, deznadajduit, Cho-In simte ca-i nedemn sa atace un om bolnav, indiferent de relatiile personale, nu insa destul de milos incat sa nu grabeasca indeplinirea deciziei consiliului director.
Urmarea e ca asupra vicepresedintei Na se revarsa acum toate necazurile. Starea lui Seon Woo e prioritara dar problemele organizatorice declansate si de conditia lui sunt la fel de urgente. Cho-In, foarte decis, cere anuntarea deciziei de infiintare a Centrului pentru Interventii de Urgenta si inlaturarea lui hyung din sala de operatii. Presiuni face si directorul Jo convocand comitetul de etica si chiar rezidentii fideli de la Neurologie cer renuntarea la functie a lui Seon Woo, pentru binele pacientilor, a spitalului si al instruirii lor.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
24 ⁄ 12 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.