asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Cain and Abel (2009) – episodul 11 subtitrare in romana

Trimis de pe 1 Jan 2012Fara comentarii

Tocmai cand a decis sa renunte la recuperarea imediata a amintirilor de dragul lui Young Ji, se pare ca Kang Ho va avea mare nevoie de ele, caci i se pune la cale reexterminarea. Domnul Choi, cel cu « afacerea » din China, tocmai a dat de urma celor doi vinovati de esecul misiunii sale. Intalnirea « intamplatoare » cu Kang Ho il convinge pe d-l Choi de amnezia victimei sale, dar in subconstientul acesteia impresia e atat de puternica incat ii bantuie noptile si-i umple sufletul de spaima neinteleasa. Incet, o imagine ici, un sunet colo, sentimentele se trezesc si aduc in amintire alte imagini si sunete dupa ele… Pentru Young Ji e cea mai rea situatie: daca-i revin amintirile, le va uita pe cele recente, va uita de ea si tot ce-a insemnat viata dupa deplasarea in China; daca nu-si aminteste, anxietatea si depresia vor pune stapanire pe mintea si sufletul lui si-l vor duce la pieire. Grea alegere de facut si oricum, inevitabila, caci nu poate fi controlata de cineva. Young Ji decide sa faca ceea ce-i corect; oricat de mult il vrea pentru ea, Cho-In se va intoarce la locul lui. Accidentul proprietarului magazinului de peste il duce pe doctor in mediul sau si o gramada de imagini dau navala in mintea lui. Si nu doar atat… Kim Hyun Joo il vede viu, langa ea chiar… Acum izbucneste ca un vulcan remuscarea lui Young Ji si toarna tot ce nu putuse spune mai devreme. Dupa asa o spovedanie, pentru amnezic, singura certitudine ramane… incertitudinea.
Directoul Lee Seon Woo se lasa convins de pledoaria lui Seo Yeon si asa cum in copilarie, ea a acceptat operatia de cord, si el e de acord sa accepte tratamentul contra tumorii, cu conditia – acceptata de fata – sa-i ramana alaturi indiferent de mijloacele pe care el le-a folosit ca s-o recastige, dar nu intentioneaza sa renunte la razbunare si-si tortureaza cu calm prima victima: tatal sau, care-l poate auzi si intelege dar nu poate riposta in nici un fel. Merge atat de departe in dorinta lui incat il surprinde si pe d-l Choi, cel obisnuit cu de toate, cerandu-i ca o data identificat Cho-In fara tagada, sa termine treaba inceputa in China. Bietul gangster crezuse ca trebuie doar sa-l gaseasca !
Inevitabilul se produce. Din puzderia de imagini, sunete si combinatii de numere, primul aminit e cel mai inspaimantator… Cineva numit Lee Cho-In roaga sa fie recunoscut !

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*