Pentru a evita ca ispita sa-l incerce din nou cu pofta de a-l ucide pe Chi Suh, Kang Ho gaseste solutia indepartarii de locul cunoscut si asa ajunge sa renunte la dorinta de a-si gasi imediat rudele si ucigasii doar pentru a se protaja pe sine si pe cea pentru care a promis protectie. Astfel, impreuna cu Young Ji parasesc marele Seul pentru indepartatul Cheongju, unde mainile delicate de chirurg invata trasul la rame si ridicatul navodului, curatatul monumenelor primariei, livrarea catre clienti si intre timp resusciteaza vagabonzi sucombati in strada, in timp ce fata isi reia indeletnicirea de ghid turistic. Intr-un cuvant, duc o viata simpla si idilica daca n-ar fi migrenele lui cumplite care-l determina sa caute tratament medical, iar pe Youg Ji sa faca pe internauta pentru a descoperi un diagnostic viabil si un tratament pentru varul ei. Zadarnic deocamdata dar macar Youg Ji se poate delecta uitandu-se la latimea umerilor lui Kang Ho in timp ce-o ajuta cu spalatul vaselor. Si, deodata, urmare hipnozei, fulgerul… un numar de telefon, un mesaj de asteptare… « sunt Lee Cho-In… sunt in operatie acum…”. Stratagema mutarii nu da rezultate mult timp si cei doi sunt gasiti de d-l Choi, cel care are o “afacere” in China.
In marele oras, directorul clinicii de neurologie incearca in zadar sa-si recupereze iubita indoliata. Presiunile prietenei de scoala nu au nici un efect asupra Seo Yeon-ei, ba parca efectul e invers. Dezamagita o data de fuga si a doua oara de moartea iubitului, increderea ei e zdruncinata si nu mai vrea sa retraiasca vremea secretelor si a ingrijorarii distrugatoare. Totul pana cand Seon Woo face o criza chiar sub privirile Seo Yeon-ei. Asa realizeaza ea cata nevoie de compasiune are oppa. Incepand sa caute informatii, afla cat de grava e boala si chiar il convinge pe neurochirurg sa-si motiveze lipsa de 7 ani, tacerea si indiferenta afisata. In fine, frustrarea innabusita iese la iveala si poarta si nume : frustrarea doctorului Seon Woo se numeste Cho-In. Din nou se dovedeste ca adevarul rezolva conflictele, caci aflandu-l, Seo Yeon decide sa renunte la aminitrea celui disparut in beneficiul celui care are nevoie de prezenta ei.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
30 − 15 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.