Amenintarile fatise, inclusiv adresate lui hyung Seon Woo, nu-i fac nici un bine sanatatii celui care le aduce, caci necesitatea inlaturarii lui definitive devine imperioasa, iar domnul Choi, (cel cu afacera din China) devine o persoana foarte cautata. Se pare ca ingerul pazitor al lui Cho-In, ghidul sau prin aceasta lume, Young Ji, va trebui din nou sa-l vegheze, desi a luat decizia de a se tine la distanta.
Masinaria de croit minciuni se pune din nou in functiune si directorii Um si Nam vor avea din nou multa treaba pentru a repara ceea ce n-au facut bine. Repunerea in functie a directoarei sectiei de urgenta Kim Hyun Joo nu e o treaba usoara si, femeie cu capul pe umeri, ii da in grija anestezistului Jin Geun viata lui Cho-In, care, dupa parerea ei, s-a cam pripit. Pandind ca o naluca caile dosnice ale spitalului, Cho-In aduna indiciu dupa indiciu pentru a gasi faptasul si motivele lui. Lumea e extrem de mica… Choi Chi Suh, scandalagiu si bataus, ajunge la sectia de urgenta cu hematom cranian, ce trebuie imediat operat. Intalnirea ucigasului cu sange rece Chi Suh cu amnezicul Kang Ho/Cho-In nu e deloc cordiala si asistand la ea, Seon Woo se convinge ca mezinul sau frate nu e deloc uituc; neglijent, in auzul acestuia, da, pentru a cata oara, ordinul de exterminare.
In sufletul medicului se da o batalie crancena… nemernicul operat e ucigasul salvatorului sau, ticalosul care poate ameninta o femeie de dragul urii gratuite, sau un pacient si atat. EL, e un MEDIC sau un ucigas de rand cautand o rezbunare fara sens. Si mai e pazit si de un cerber ce-si cauta cu infrigurare motivatia poftei de a ucide. Sansa-l ajuta pe hyung Seon Woo, si profitand de ura neostoita a lui Choi Chi Suh, culege informatii complete despre perioada « uitata » din viata mezinului, nu ianainte de a-i provoca acestuia o spaima sora cu moartea.
Comitetul de disciplina se intruneste pentru rejudecarea cazului directoarei Kim Hyun Joo si pledoaria doctorului Cho-In e atat de bine argumentata si sustinuta de probe incat vicepresedinta Na se retrage pentru a-si judeca acolitii pentru rusinea care-a trebuit s-o indure, dovedindu-se c-a folosit acte masluite pentru a prelua puterea decizionala.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

Solve : *
48 ⁄ 24 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.