asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Brain (2011) – episodul 4 subtitrare in romana

Trimis de pe 24 Feb 2014Fara comentarii

Brain.E04Aluzia fina a lui Ganghun isi atinge scopul si se pare ca profesorul Ko Jehak va fi vedeta de televiziune, fireste, la dorinta expresa a pacientului Kim Jaemin, impresionat de cariera noului medic. Sa fie oare decizia corecta si pentru binele pacientului? Pe cai la fel de subtile, se pare ca zglobia doctorita Jihye va avea influienta asupra plecarii doctorului Seo in SUA si va inrautati relatiile dintrei cei trei, in timp ce rasfatata Yumi a pacientului VIP are ca tema de casa trezirea interesului lui Ganghun.
Cu tot corpul medical de neurochirurgie in asistenta, profesorul Ko risca, provocand o criza de epilepsie pacientului si doar deciziile calme ale lui Ganghun- la rememorarea lectiei profesorului Kim Sangcheol- reusesc sa ascunda mana tremuranda a maestrului si sa salveze viata pacientului. In loc de multumiri pentru rezolvarea crizei, Ganghun are parte de o surpriza teribila…trezindu-se tap ispasitor pentru toata situatia, data la iveala de sotia pacientului; doar ca doctorul nu stie asta si ochii sai fulgera spre doctorinta Yun. Mai rau sau poate, spre bine, primeste aprobarea sa publice sub numele sau lucrarea pe care-o face pentru Ko Jehak, doar ca nu e o favoare, ci o pedeapsa caci trebuie sa faca o lucrare mai buna pentru ca seful sau sa-si-o asume.Frustrarea sa nu mai are limite manifestandu-se asupra tuturor. Si situatia se va complica in plan personal… caci sora sa incepe sa lucreze la cantina spitalului, unde fura inima rezidentului Yeo Bonggu.
Bagareata Yun Jihye reuseste sa mai afle ceva…de ce efectele secundare de regresie mentala ale pacientului Donghwa persista. Trauma din copilarie e direct legata de asemanarea asistentei sefe cu ceneva foarte important din copilaria aspirantului la medicina. Descoperirea va deveni leacul tanarului.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*