asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Brain (2011) – episodul 20 subtitrare in romana

Trimis de pe 24 Feb 2014Fara comentarii

Brain.E20Operatia profesorului Kim este un mare succes si, desi a creat emotii invataceilor sai, pacientul isi revine incet dar constant. Fireste, competitia cu Ganghun n-a incetat nici o clipa si cei doi se suspecteaza reciproc de intentii ascunse, nu fara motiv. Cipul de memorie al camerei video releva faptul ca Lee Ganghun n-a facut nici o eroare la interventia asupra pacientului Song Minu iar Seungman a fost in mod inutil supraprotectiv cu profesorul sau stergand inregistrarea unei intervenii de exceptie. Evident, Ganghun ramane acelasi egoist fara scrupule, plin de sine si infumurat pana la cer. Si-a depasit maestrul! Acum nu mai are pe cine intrece, decat pe sine insusi! De aceea isi permite sa fie condescendent cu asistentul Seo si-l ajuta sa redevina chirurg. De ce oare, brusc, e ingrijorat de absenta Jihye-ei, coase papusa Ruby-ei si consoleaza temerile Yujin-ei. Ajunge chiar sa cante la cererea bolnavei! A patit ceva? Jihye ramane siderata!
Yun Jihye ramane la fel de devotata pacientilor, amabila si compatimitoare si placuta, modesta, poate nu are talentul innascut al lui Ganghun dar cucereste totul prin tenacitatea dusa pana la epuizare, fara a abandona nicicand, fie ca e vorba de cercetare, fie de ingrijirea pacientilor; asa e “femeia de otel”. Oare?
Profesorul Sangcheol isi tine in continuare prelegerile cu ajutorul lui Jihye, care face mai toata treaba dar amanunte din atitudinea lui trezesc nelistea lui Lee Ganhun si-o pun pe Jihye sa scotoceasca dupa informatii confidentiale care nu releva nimic bun. Vederea profesorului continua sa se deterioreze…si dispare din spital inaintea celei de-a doua operatii. Si nu l-a mai gasit nimeni… desi a trecut deja un an.
Vreti sa stiti ce se mai intampla cu eroii nostri? Cu Yeo Bonggu, Yang Beomjun, Jo Daesik, Seo Junseok, Yun Jihye si asistenta Hong Eunsuk? Ce reuseste sa obtina Lee Ganghun, unde e profesorul Kim Sangcheol si cum se simte Ko Jehak in functia de director al spitalului Chunha? Pai, e o singura solutie…urmariti ultimul episod!

  1. Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*