asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Brain (2011) – episodul 16 subtitrare in romana

Trimis de pe 24 Feb 2014Fara comentarii

Brain.E16In locul pranzului, Jihye servste o portie de studiu suplimentar in timp ce la Chunha, profesorul asistent Seo Junseok, o pierde pe tanara pacienta Hyeri, din cauza unor complicatii ce n-au legatura cu maladia pentru care era tratata si e absolvit de malparaxis dar asta nu ajuta cu nimic familia indurerata sau constiinta lui Junseok.
Cu toate drumurile spre Chunha blocate, dupa cum i-a declarat profesorul Sangcheol, Lee Ganhun arata o amabilitate care nu-i sta in fire, pacientilor high life de la Taeyang dar,vai, ca gafa!!! Pretinzand c-a incurcat numele pacientei, serveste informatii deranjante despre eventuale politici de finantare ale spitalului ce-i este interzis si astfel declanseaza operatiunea”intoarcerea”. Plin de incredere in predictibilitatea actiunilor celor pusi in miscare, din nou risca, demisionand de la spitalul Taeyang inainte sa i se confirme oficial acceptarea la neurologia de la Chunha. Recunostinta magnatului de la Hwasong Grup a dat roadele scontate si Ganghun se intoarce triumfal, declamandu-si sprijinul pentru profesorul Ko Jehak.
Ca la orice reorganizare de indatoriri, oamenii sunt reticenti pana se stabileste o noua rutina. Incapabil sa-si controleze satisfactia, Ganghun se plimba tantos spre noul sau birou de asistent profesor.
Starile de nervozitate si confuzie ale profesorului Kim Sangcheol devin din ce in ce mai evidente in timp ce Yun Jihye, directa si cinstita ca de obicei, se ia in colt cu ordinele noului profesor asistent, dovedind iar justetea rationamentelor sale psihologice si-si vede de treaba eliminand toate ezitarile de pana acum si increzatoare cum n-a fost niciodata. In acelasi timp, increderea si siguranta profesorului asisetnt Seo Junseok par sa dispara ca un fum. Va mai putea el oare sa opereze?

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*