asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Brain (2011) – episodul 12 subtitrare in romana

Trimis de pe 24 Feb 2014Fara comentarii

Brain.E12Delegatia plecata la conferinta pentru prezentarea “studiului” profesorului Ko Jehak se intoarce intempestiv si furioasa. Studiul n-a mai fost prezentat deoarece, un altul, cu acelasi nume si subiect, a fost publicat pe internet, sub numele dr.Lee Ganhun! Ca director al spitalului, Dr.Ko Jehak se poate macar razbuna, neaproband angajarea lui Ganghun la cercetare, ca ajutor pentru faza experimentala a profesorului Kim Sangcheol.
Continua si eforturile rasfatatei Jang Yujin, care cauta in continuare oportunitati in strainatate si in acelasi timp staruie pe langa bunastarea tatalui sau. Intr-un final, obtine resurse pe care sa le doneze cercetarii, dar nu le poate ofei doar asa, din generozitate. Trebuiesc pastate ca arma in razboiul de cucerire a omului dorit.
Externarea d-nei Kim Sunim e motivul pentru care protestul doctorului Lee inceteaza. Trebuie sa aiba grija de mama muribunda, sa-i asigure cel mai bun rastimp de viata posibil, caci se simte vinovat de ranchinua gratuita cu care-a trata-o atatia ani. Restul sperantlor sunt complet spulberate. Oare?!
Un apel neasteptat il readuce pe Lee Ganghun la spitaul Chunha. Protestul sau da roade dupa incetare. Conditiile sunt inrobitoare… trebuie sa-si uite complet toata experienta, pozitia la care cu atatea efortuei ajunsese si sa revina la zero; Sa redevina ucenic supus si ascultator, de data asta, in cercetare, in solda personala a profesorului Kim, cu prima saracina, curatenia. A doua lovitura, Seo Junseok ii va fi superior si va trebui sa-i asculte oridnele. Dar poate sa-l sicaneze…sau nici macar asta, fiindca Jihye, consternata, e martora discutiei.
Si incepe reeducarea ca medic, a doctorului Lee Ganghun. Tratamentele trebuiesc aplicate complet, avand grija si de starea psihica a pacientului; doar asa poate functiona vindecarea.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*