Brain.E10Dupa mai mult de sase ore istovitoare, concluziile profesorului Kim sunt dezastruoase. Mama lui Ganghun are ghinionul umei boli incurabile. Speranta e in doar in noi descoperiri medicale si pana atunci trebuie castigat timp. Ganhun e la fel de dur si necrutator si cu propria-i familie; oricum, nu stie cum sa consoleze nici un suferind, nici macar pe el.
Indiferenta la toata nebunia din spital, dragostea isi baga nasucul delicat pana si-n aparatul de Rezonanta Magnetica si-o da de gol pe Yun Jihye in timp ce Jo Desik se marturiseste singur asistentei sefe Han Eunsuk iar despre Bonggu, starea de vesnica trezire e marturie a interesului pentru Hayeong.
Acum se raspandeste vestea ca nu a fost acceptat la Hyeseong si toata lumea se asteapta sa renunte la demisie. Mai ales profesorul Ko Jehak care are disperata nevoie de Ganghun. Orgoliul e insa mai mare decat orice si pleaca sa-si gaseasca de lucru chiar si cu o leafa mai mica la un spital obscur. In lipsa lui Ganhun, lumea isi face de “cap”. Jang Yujin o viziteaza pe “mama soacra” iar profesorul Ko se straduie sa-l agate pe noul asistent Seo Junseok, sa continue studiul inceput de medicul demisionar.
Aflam si ce anume i-a determinat careiera si evolutia doctorului Lee Ganghun. Asemanator cazului lui Park Gapsul, doar ca operatia a fost un esec al unui student ce a operat in locul profesorului plecat la o conferinta. Marturia doctorului Kim Sinu, intr-un moment de luciditate, creanza cele mai rele premize pentru colaborarea intre medic si rudele pacientului, mai ales cand diagnosticul e cel mai rau posibil.
Aici intervine puterea banilor si relatiilor afaceristului Jang si puterea de persuasiune a fiicei sale, Yujin.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

Solve : *
7 × 4 =


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Va rugam nu copiati.