asiacinefil.com
ANALIZE, INTERVIURI

ASIA TEAM ROMANIA

Cele mai noi subtitrari, proiecte

BIOGRAFII

Actori, actrite, regizori

CIVILIZATIE ASIATICA

cultura si civilizatie asiatica

TRAILERE

Cele mai noi trailere

Home » ASIA TEAM ROMANIA

Brain (2011) – episodul 10 subtitrare in romana

Trimis de pe 24 Feb 2014Fara comentarii

Brain.E10Dupa mai mult de sase ore istovitoare, concluziile profesorului Kim sunt dezastruoase. Mama lui Ganghun are ghinionul umei boli incurabile. Speranta e in doar in noi descoperiri medicale si pana atunci trebuie castigat timp. Ganhun e la fel de dur si necrutator si cu propria-i familie; oricum, nu stie cum sa consoleze nici un suferind, nici macar pe el.
Indiferenta la toata nebunia din spital, dragostea isi baga nasucul delicat pana si-n aparatul de Rezonanta Magnetica si-o da de gol pe Yun Jihye in timp ce Jo Desik se marturiseste singur asistentei sefe Han Eunsuk iar despre Bonggu, starea de vesnica trezire e marturie a interesului pentru Hayeong.
Acum se raspandeste vestea ca nu a fost acceptat la Hyeseong si toata lumea se asteapta sa renunte la demisie. Mai ales profesorul Ko Jehak care are disperata nevoie de Ganghun. Orgoliul e insa mai mare decat orice si pleaca sa-si gaseasca de lucru chiar si cu o leafa mai mica la un spital obscur. In lipsa lui Ganhun, lumea isi face de “cap”. Jang Yujin o viziteaza pe “mama soacra” iar profesorul Ko se straduie sa-l agate pe noul asistent Seo Junseok, sa continue studiul inceput de medicul demisionar.
Aflam si ce anume i-a determinat careiera si evolutia doctorului Lee Ganghun. Asemanator cazului lui Park Gapsul, doar ca operatia a fost un esec al unui student ce a operat in locul profesorului plecat la o conferinta. Marturia doctorului Kim Sinu, intr-un moment de luciditate, creanza cele mai rele premize pentru colaborarea intre medic si rudele pacientului, mai ales cand diagnosticul e cel mai rau posibil.
Aici intervine puterea banilor si relatiilor afaceristului Jang si puterea de persuasiune a fiicei sale, Yujin.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil

Scrieti un comentariu!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Acesta e un site care foloseste "Gravatar". Pentru a obtine un avatar universal, inregistrati-va la Gravatar.

Comment Spam Protection by WP-SpamFree

*